Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα

Πα, 6 Φεβ 2026 13:39

Ελλάδα: Νέα τραγωδία που σοκάρει! Νεκρή μετά από φωτιά σε ελληνικό εργοστάσιο!

Πα, 6 Φεβ 2026 12:59

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Αυτοί οι παράβατες θα πληρώνουν μέχρι και 40.000 ευρώ πρόστιμο

Πα, 6 Φεβ 2026 11:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βρετανία:Πέθανε ο 12χρονος Άρτσι.Τον αποσυνέδεσαν από τα μηχανήματα.Η μητέρα του πάλεψε με όλα τα νομικά μέσα αλλά………

Σα, 6 Αυγ 2022 17:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Βρετανία θρηνεί τον θάνατο του Άρτσι Μπάτερσμπι, καθώς οι γιατροί αποσύνδεσαν το 12χρονο αγόρι από τη μηχανική υποστήριξη.

Ο Άρτσι ήταν εγκεφαλικά νεκρός από τον Απρίλιο, ωστόσο οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Νωρίτερα, απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας το αίτημα των γονιών του 12χρονου να απομακρύνουν τον εγκεφαλικά νεκρό γιο τους από το νοσοκομείο και να τον μεταφέρουν σε ξενώνα προκειμένου να έχει «αξιοπρεπή» θάνατο.

Η μητέρα του Άρτσι, Χόλι Ντανς, είχε δηλώσει πως «ένας αξιοπρεπής θάνατος σε κέντρο περίθαλψης» ήταν το μόνο για το οποίο μπορούσε να παλέψει μετά την εξάντληση των νομικών μέτρων προκειμένου να παραμείνει ο γιος της σε μηχανική υποστήριξη.

Την Παρασκευή, όμως, το βρετανικό δικαστήριο αρνήθηκε να επιτρέψει τη μεταφορά του 12χρονου από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου, κρίνοντας ότι οι κίνδυνοι της διακομιδής του είναι «μεγάλοι και απρόβλεπτοι».

Το δικαστήριο έδωσε περιθώριο στην οικογένεια, μέχρι τις 14:00 της Παρασκευής, για να καταθέσει έφεση. Η μητέρα του 12χρονου εξάντλησε τα νομικά μέσα για να παραμείνει ο γιος της σε μηχανική υποστήριξη.

Ο Άρτσι υπέστη βαριές εγκεφαλικές βλάβες και ήταν σε κώμα από τις 7 Απριλίου, όταν και βρέθηκε αναίσθητος σπίτι του. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου ήταν εγκεφαλικά νεκρός χωρίς ελπίδα ανάρρωσης. Η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί υπέστη ασφυξία συμμετέχοντας σε διαδικτυακή πρόκληση.

«Πάλεψε 12χρονος αλλά……… αποσυνέδεσαν Άρτσι.Τον Βρετανία:Πέθανε Διάφορα μέσα μητέρα μηχανήματα.Η νομικά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Ελλάδα: Νέα τραγωδία που σοκάρει! Νεκρή μετά από φωτιά σε ελληνικό εργοστάσιο!
Πα, 6 Φεβ 2026 12:59
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Αυτοί οι παράβατες θα πληρώνουν μέχρι και 40.000 ευρώ πρόστιμο
Πα, 6 Φεβ 2026 11:58
Τι είδε μια ασθενής όταν «πέθανε» για λίγα λεπτά – Τρομάζουν ακόμα και επιστήμονες…
Πα, 6 Φεβ 2026 09:40
Sos με τις συντάξεις το υπόλοιπο του 2026: Τις «σαρώνουν» και κάνουν μειώσεις – Ποιοι θα δουν λιγότερα χρήματα στους…
Πα, 6 Φεβ 2026 09:34
Ότι τους συμβεί θα είναι για χρόνια! Σε αυτά τα 4 ζώδια το υπόλοιπο του 2026 θα τα βγάλει όλα στη φόρα!
Πα, 6 Φεβ 2026 00:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.