Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57

Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50

Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βρετανία:Σοκαριστικό βίντεο 19χρονου μασκοφόρου με βαλλίστρα απειλεί να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ.Οι πράκτορες δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Δε, 27 Δεκ 2021 10:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζει έναν 19χρονο να απειλεί ότι θα σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, με βαλλίστρα.

 

Βρετανία: Βίντεο σοκ με 19χρονο μασκοφόρο να απειλεί να δολοφονήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ με βαλλίστρα

 

Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας “The Sun”.

 

Βασίλισσα Ελισάβετ: 19χρονος με βαλλίστρα προσπάθησε να μπει στο Κάστρο του Γουίνδσορ – “Οι πράκτορες δεν πίστευαν στα μάτια τους”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο βίντεο διάρκειας 24 λεπτών ο μασκοφόρος είναι 19 χρονών, μιλά με αλλοιωμένη φωνή και απειλεί να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να “πάρει εκδίκηση” για τη σφαγή του Άμιστραντ, το 2019″.

 

 

Πάντως, προς το παρόν οι βρετανικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αν ο 19χρονος, ήταν ο ένοπλος άνδρας ο οποίος εισέβαλε στο παλάτι των Ουίνδστορ ανήμερα των Χριστουγέννων.

ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
“Ο άνδρας συνελήφθη και υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Κρατείται με βάση τον Νόμο περί Ψυχικής Υγείας και παραμένει υπό την επίβλεψη ιατρών”, ανέφερε η αστυνομία.

 

Ο 19χρονος χρησιμοποίησε μια σκάλα από σχοινιά για να σκαρφαλώσει σε έναν μεταλλικό φράχτη του Πύργου. Στην κατοχή του βρέθηκε μια βαλλίστρα.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον ύποπτο. “Οι πράκτορες ασφαλείας δεν πίστευαν στα μάτια τους”, είπε μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στην εφημερίδα.

 

Με αφορμή αυτό το επεισόδιο προγραμματίζεται η επανεξέταση των διαδικασιών ασφαλείας στις κατοικίες της βασίλισσας.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να εισβάλει σε κατοικία της βασίλισσας. Η εντυπωσιακότερη τέτοια απόπειρα σημειώθηκε το 1982, όταν ο 30χρονος Μάικλ Φάγκαν κατάφερε να φτάσει μέχρι την κρεβατοκάμαρά της, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ η Ελισάβετ βρισκόταν στο κρεβάτι.

19χρονου απειλεί βαλλίστρα βασίλισσα βίντεο Βρετανία:Σοκαριστικό Διάφορα Ελισάβετ.Οι μασκοφόρου μάτια» πίστευαν Πράκτορες σκοτώσει τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Ελλάδα: Τραγική είδηση! Νεκρή εκπαιδευτικός και σύζυγος γνωστού γιατρού σε σφοδρό τροχαίο – Είναι η…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:31
Ποια 4 ζώδια είναι «πρωταθλητές» της ζήλιας; Αν μπλέξεις μαζί τους “κάηκες”…
Κυ, 22 Φεβ 2026 12:03
Τα λάθος ρούχα που προσθέτουν χρόνια χωρίς να το καταλάβoυμε και φαινόμαστε γερασμένες – Ποια κρύβουν χρόνια!
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.