Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…

Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η τραγική στιγμή που…

Κυ, 4 Ιαν 2026 18:36

Ανδραβίδα: Σοκ! Διπλή τραγωδία «ξεκλήρισε» μια οικογένεια – Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς…

Κυ, 4 Ιαν 2026 16:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βύρωνας:Αυτός είναι ο 22χρονος που μπήκε στις τουαλέτες σχολείου και παρενοχλούσε μαθήτριες.

Πα, 29 Οκτ 2021 14:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κατηγορούμενος για ληστείες και κλοπές είχε οδηγηθεί στο παρελθόν ενώπιον στη δικαιοσύνη, ο 22χρονος που μπήκε με κατεβασμένα τα παντελόνια στις γυναίκες τουαλέτες σχολείου στο Βύρωνα, ενώ εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε αυτές μια 16χρονη μαθήτρια.

Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου, ενώ ο δράστης λίγη ώρα πριν μπει στον χώρο του σχολείου στο Βύρωνα είχε βάλει στο στόχαστρο του μια άλλη μαθήτρια. Νωρίς το πρωί ξεκίνησε να παρακολουθεί μια κοπέλα η οποία κατευθυνόταν προς το σχολείο της. Η ανήλικη που είδε τον 22χρονο να την είχε πάρει κατά πόδας, μπήκε σε ένα μαγαζί προκειμένου να γλιτώσει από τις διαθέσεις του νεαρού άνδρα.

 

Ο 22χρονος όμως δεν φαίνεται να πτοήθηκε και λίγο αργότερα – άγνωστο πώς – μπήκες στον προαύλιο χώρο λυκείου του Βύρωνα. Αμέσως κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες των κοριτσιών και μπήκες εντός αυτών. Κατέβασε τα παντελόνια κι άρχισε να κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και κάτω, προσπαθώντας να ανοίξει τις πόρτες των τουαλετών. Σε μια από αυτές βρίσκονταν μια 16χρονη, η οποία όμως είχε κλειδωμένη την πόρτα.

Τον 22χρονο είδε όμως μια υπάλληλος του κυλικείου, η οποία αμέσως έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Δύο ημέρες αργότερα ο νεαρός άνδρας, την έστησε στην αερογέφυρα της λεωφόρου Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα. Εκεί παρενοχλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα 13χρονες και 14χρονες μαθήτριες, οι οποίες πήγαιναν στο σχολείο τους. Σε κάποιες από αυτές έδωσε και το προφίλ του στο Instagram.

Οι ανήλικες όμως αντί να του στείλουν κάποιο μήνυμα, έδωσαν τα στοιχεία του 22χρονου στους καθηγητές τους και στους γονείς του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φτάσουν γρήγορα στον εντοπισμό του. Έτσι τον συνέλαβαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατοχή ναρκωτικών.

Μάλιστα όπως προέκυψε από τις έρευνες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές καθώς συμμετείχε σε ληστείες και κλοπές.

 

Πηγή newsit.gr

«Είναι 22χρονος Βύρωνας:Αυτός Διάφορα μαθήτριες μπήκε παρενοχλούσε στις σχολείου τουαλέτες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…
Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06
Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η τραγική στιγμή που…
Κυ, 4 Ιαν 2026 18:36
Ανδραβίδα: Σοκ! Διπλή τραγωδία «ξεκλήρισε» μια οικογένεια – Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς…
Κυ, 4 Ιαν 2026 16:45
4 ζώδια που αλλάζουν πορεία ζωής το 2026 – H ιστορία τους γράφεται από την αρχή
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:13
Οι τυχεροί του μήνα: Τρία ζώδια που την Πρωτοχρονιά…
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:12
Αυτό είναι το κούρεμα που θα κυριαρχήσει το 2026 – Δεν χρειάζεται styling, γοητεύει και ταιριάζει σε όλες
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.