Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Οχιά δάγκωσε μικρά αδέρφια – Οι πρώτες πληροφορίες

Πα, 28 Αυγ 2026 17:00

Αυγούστου: Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν ξαφνικά τη ζωή τους να αλλάζει – Ευκαιρίες και αφθονία από το πουθενά

Πα, 28 Αυγ 2026 15:06

Έκτακτο – Πυροβολισμοί σε ελληνικό νησί έξω από σούπερ μάρκετ

Πα, 28 Αυγ 2026 15:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξεσπά η Αφροδίτη Γραμμέλη για Λιάγκα – Σκορδά:Γιατί μίλησε για πανηγύρι.Άιντε μην πω καμιά κουβέντα, μας βλέπει και ο κόσμος.

Σα, 9 Ιούλ 2022 17:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η αυλαία του Πρωινού και το αντίο της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 απασχόλησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο Όλα Γκουντ του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η τηλεοπτική παρέα του καναλιού έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τελευταία λεπτά της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ειδικότερα, η Ναταλί Κάκκαβα τόνισε μέσα σε όλα πως «θεωρώ ότι είναι άδικο να λέμε ότι ο Γιώργος έκλεισε την πόρτα της Φαίης. Απλά επειδή σαν φράση, όταν κάτι λέγεται, καταγράφεται… Εγώ το εισπράττω ότι είναι ένας άνθρωπος στον οποίο «έκατσε» αυτή η χρονιά δημοσιογραφικά και τι; Να βάλει φρένο στις ικανότητες του; Οι ικανότητες του στο συγκεκριμένο κομμάτι πραγματικά είναι οι καλύτερες».

«Εγώ ήθελα να δω μια αγκαλιά του Γιώργου προς την Φαίη! Δεν την είδα» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για να λάβει την απάντηση της συζύγου και συμπαρουσιάστριας του, Ναταλί Κάκκαβα πως «μα προφανώς αυτή τη στιγμή το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι καλό».

«Και δεύτερον ήθελα τον Γιώργο να κάνει τα πάντα, όταν λέμε τα πάντα, για να μείνει η Φαίη! Τελεία! Τελεία! Ότι και να μου πείτε τώρα όλα αυτά είναι οδοντόκρεμα» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό το πανηγύρι που είδαμε! Και «σας αγαπάμε όλους» και «αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας»… Τώρα μην πω καμιά κουβέντα που αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας! Άιντε ντε, μας βλέπει και ο κόσμος και λέει «μας δουλεύουν αυτοί μες στα μούτρα μας»! Ποιοι αγαπιόμαστε μεταξύ μας στην τηλεόραση;» πρόσθεσε, μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Η ουσία είναι η αγκαλιά να γίνεται εκεί που πρέπει και όχι στην κάμερα. Δεν με νοιάζει ο Γιώργος να αγκαλιάσει τη Φαίη στην κάμερα… Γιατί; Για να το πει σε μένα; Εγώ είδα ένα Γιώργο πολύ αμήχανο και σκοτεινό. Τέλος» τόνισε, επίσης, η Αφροδίτη Γραμμέλη για το τηλεοπτικό τέλος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Αφροδίτη βλέπει Γραμμέλη Διάφορα καμία κόσμος κουβέντα Λιάγκα: μίλησε Ξεσπά πανηγύρι.Άιντε Σκορδά:Γιατί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Οχιά δάγκωσε μικρά αδέρφια – Οι πρώτες πληροφορίες
Πα, 28 Αυγ 2026 17:00
Αυγούστου: Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν ξαφνικά τη ζωή τους να αλλάζει – Ευκαιρίες και αφθονία από το πουθενά
Πα, 28 Αυγ 2026 15:06
Έκτακτο – Πυροβολισμοί σε ελληνικό νησί έξω από σούπερ μάρκετ
Πα, 28 Αυγ 2026 15:03
Δημήτρης Κόκοτας: Σπαρακτικά όσα έγιναν στην κηδεία του – Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του
Πα, 28 Αυγ 2026 15:02
Καταρράκτες Βέροια: Αυτή είναι η Κατερίνα που βρήκε τραγικό θάνατο – Η μοιραία κίνηση που της στοίχισε τη ζωή
Πα, 28 Αυγ 2026 15:01
Ζώδια: Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, 4 ζώδια θα δουν να συμβαίνουν ωράια πράγματα – Η τύχη τους αλλάζει προς το καλύτερο
Πα, 28 Αυγ 2026 09:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.