Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κερατσίνι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την κόρη του ζευγαριού, που βρέθηκε νεκρό στο μπαλκόνι – “Το τι δεν έχω ζήσει…”

Τε, 3 Δεκ 2025 21:39

Αλλάζει χέρια η Espresso – Ποιος γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας την αγοράζει;

Τε, 3 Δεκ 2025 21:32

Ηράκλειο: Σπίτι «κολαστήριο» για τα παιδιά! Πολύ χειρότερα από όσα φαντάζονταν! Φρίκη με η@@@@@, με ε@@@@@ και…

Τε, 3 Δεκ 2025 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξεσπά η Άννα Κανδύλη στον αέρα του MEGA: “Να μου πουν οι Αρχές γιατί ο ανιψιός μου έχει…”

Σα, 13 Απρ 2024 18:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ξέσπασε στον “αέρα” του “Χαμογέλα και πάλι” η δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ, Άννα Κανδύλη, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα με τον ανιψιό της και την ΕΛ.ΑΣ.

«Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα προηγουμένως, και αναφέραμε δυο περιστατικά όπου η αστυνομία έδρασε εγκαίρως, θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχθές στην Πάτρα. Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά τη νύχτα. Λήγει αυτό το περιστατικό. Κάποια ώρα αργότερα βγαίνει περιπολία και αρχίζει να ψάχνει να βρούνε κάποιο συμμετέχοντα στα επεισόδια», περιγράφει η Άννα Κανδύλη.

«Εκεί στα σκαλάκια, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο ανιψιός μου, 20 χρονών, είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πως έχει μεγαλώσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ζητούν ταυτότητες, ο ανιψιός μου δεν έχει ταυτότητα, του λένε να πάει στο τμήμα, τους ρωτάει γιατί αφού δεν έκανε κάτι», συμπληρώνει η δημοσιογράφος του MEGA.

«Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται μια δικογραφία γιατί τον συνδέουν με το περιστατικό που είχε γίνει. Δε θα μπω σε αυτό, θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες. Αυτό θέλω να ρωτήσω μόνο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Άννα Κανδύλη.

Δείτε το βίντεο – Άννα Κανδύλη: «Θέλω να μου πουν οι Αρχές της Πάτρας γιατί ο ανιψιός μου έχει μώλωπες από τον λαιμό και κάτω»


«αέρα» “να ανιψιός. Άννα Αρχές Γιατί Διάφορα έχει…” Κανδύλη μέγα μου Ξεσπά οι πουν στον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κερατσίνι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την κόρη του ζευγαριού, που βρέθηκε νεκρό στο μπαλκόνι – “Το τι δεν έχω ζήσει…”
Τε, 3 Δεκ 2025 21:39
Αλλάζει χέρια η Espresso – Ποιος γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας την αγοράζει;
Τε, 3 Δεκ 2025 21:32
Ηράκλειο: Σπίτι «κολαστήριο» για τα παιδιά! Πολύ χειρότερα από όσα φαντάζονταν! Φρίκη με η@@@@@, με ε@@@@@ και…
Τε, 3 Δεκ 2025 21:26
Κέρκυρα: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για μητέρα και κόρη – Το ποτάμι και…
Τε, 3 Δεκ 2025 21:21
Κακοκαιρία: Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» 9 Περιφέρειες – Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα και ποιες ώρες
Τε, 3 Δεκ 2025 21:18
Ζώδια: Ποιες είναι οι εύκολες και ποιες οι δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου
Τε, 3 Δεκ 2025 18:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.