Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!

Πα, 10 Απρ 2026 23:32

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά η…

Πα, 10 Απρ 2026 23:29

Μαθεύτηκε, πρίν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης…

Πα, 10 Απρ 2026 23:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξεσπά η Άννα Κανδύλη στον αέρα του MEGA: “Να μου πουν οι Αρχές γιατί ο ανιψιός μου έχει…”

Σα, 13 Απρ 2024 18:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ξέσπασε στον “αέρα” του “Χαμογέλα και πάλι” η δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ, Άννα Κανδύλη, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα με τον ανιψιό της και την ΕΛ.ΑΣ.

«Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα προηγουμένως, και αναφέραμε δυο περιστατικά όπου η αστυνομία έδρασε εγκαίρως, θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχθές στην Πάτρα. Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά τη νύχτα. Λήγει αυτό το περιστατικό. Κάποια ώρα αργότερα βγαίνει περιπολία και αρχίζει να ψάχνει να βρούνε κάποιο συμμετέχοντα στα επεισόδια», περιγράφει η Άννα Κανδύλη.

«Εκεί στα σκαλάκια, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο ανιψιός μου, 20 χρονών, είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πως έχει μεγαλώσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ζητούν ταυτότητες, ο ανιψιός μου δεν έχει ταυτότητα, του λένε να πάει στο τμήμα, τους ρωτάει γιατί αφού δεν έκανε κάτι», συμπληρώνει η δημοσιογράφος του MEGA.

«Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται μια δικογραφία γιατί τον συνδέουν με το περιστατικό που είχε γίνει. Δε θα μπω σε αυτό, θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες. Αυτό θέλω να ρωτήσω μόνο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Άννα Κανδύλη.

Δείτε το βίντεο – Άννα Κανδύλη: «Θέλω να μου πουν οι Αρχές της Πάτρας γιατί ο ανιψιός μου έχει μώλωπες από τον λαιμό και κάτω»


«αέρα» “να ανιψιός. Άννα Αρχές Γιατί Διάφορα έχει…” Κανδύλη μέγα μου Ξεσπά οι πουν στον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Πα, 10 Απρ 2026 23:32
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά η…
Πα, 10 Απρ 2026 23:29
Μαθεύτηκε, πρίν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης…
Πα, 10 Απρ 2026 23:25
Για αυτά τα 3 ζώδια, έρχονται ανατροπές, μετά το Πάσχα! Το Σύμπαν τους “ανοίγει” νέους δρόμους!
Πα, 10 Απρ 2026 20:19
Νηστεία Μεγάλου Σαββάτου: Τι τρώμε μετά την Πρώτη Ανάσταση – Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι!
Πα, 10 Απρ 2026 20:14
Αρνί στο φούρνο – Το απλό μυστικό για να γίνει «λουκούμι»! Θα σας ρωτάνε όλοι πώς το φτιάξατε
Πα, 10 Απρ 2026 20:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.