Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 ζώδια που ερωτεύονται δύσκολα αλλά αγαπούν για πάντα

Πε, 21 Μάι 2026 00:15

Μενίδι: Παιδί οκτώ ετών λήστεψε ηλικιωμένη – Συνεργός του ένα 16χρονο κορίτσι – ΒΙΝΤΕΟ

Πε, 21 Μάι 2026 00:04

Οι νευρολόγοι προειδοποιούν: Η βραδινή συνήθεια που θεωρούσαμε αθώα ίσως επηρεάζει σοβαρά τη μνήμη και τον εγκέφαλο.

Τε, 20 Μάι 2026 23:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαιν για τους γονείς του Μπάμπη.”Δεν τους θέλω…..”

Πε, 5 Ιαν 2023 15:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εξοργισμένος ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς.

Εξοργισμένος ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», για όλα όσα ισχυρίστηκε για τον δολοφόνο της κόρης του και τόνισε πως δεν θέλει η εγγονή του να έχει καμία σχέση με τους γονείς του δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο πατέρας της Καρολάιν επανέλαβε ότι ο γαμπρός του ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν. Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν την σκότωσε συμμορία.

Όπως λέει έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην αστυνομία και τόνισε πως οι αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν θέλει καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους».

«Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.

γονείς Διάφορα θέλω…..” Καρολάιν Μπάμπη.”Δεν Ξεσπά πατέρας τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 ζώδια που ερωτεύονται δύσκολα αλλά αγαπούν για πάντα
Πε, 21 Μάι 2026 00:15
Μενίδι: Παιδί οκτώ ετών λήστεψε ηλικιωμένη – Συνεργός του ένα 16χρονο κορίτσι – ΒΙΝΤΕΟ
Πε, 21 Μάι 2026 00:04
Οι νευρολόγοι προειδοποιούν: Η βραδινή συνήθεια που θεωρούσαμε αθώα ίσως επηρεάζει σοβαρά τη μνήμη και τον εγκέφαλο.
Τε, 20 Μάι 2026 23:39
Λήγει η προθεσμία για τις παλιές ταυτότητες – Τι πρέπει να κάνετε
Τε, 20 Μάι 2026 22:39
Survivor: Όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
Τε, 20 Μάι 2026 22:18
Έρχονται ουρανοκατέβατα: Αυτά τα 2 ζώδια θα λάβουν ένα αναπάντεχα μεγάλο χρηματικό ποσό τις επόμενες ημέρες
Τε, 20 Μάι 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.