Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Χαμός! Αυτό που είπε ο Λαζόπουλος δημόσια για τον Άδωνι δεν το περίμενε κανείς!

Σα, 17 Οκτ 2026 15:47

Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Αργυρό και την Γκιλφόιλ – Χείμαρρος…

Σα, 17 Οκτ 2026 15:32

Εισφορά αλληλεγγύης για 450.000 συνταξιούχους – Ποιοι θα δουν αυξήσεις;

Σα, 17 Οκτ 2026 10:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξέσπασε η Πωλίνα Γκιωνάκη στο πλατό κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: “Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!”

Πα, 5 Ιαν 2024 13:18 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στο πλατό της εκπομπής “Super Katerina”, όπου βρέθηκε σήμερα (5/1) προσκεκλημένη.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού ήρθε σε αντιπαράθεση με τον παρουσιαστή στον “αέρα” της εκπομπής, καθώς, όπως η ίδια υποστήριξε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκφράστηκε απαξιωτικά για τον πατέρα της, σπιλώνοντας τη μνήμη του.

«Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη, ανοίγοντας μέτωπο με τον παρουσιαστή.

«Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε», απάντησε η ηθοποιός σε σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος θέλησε από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα λοιπά. Και έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει «μαλλιαρά» η τηλεόραση: τη γύρισες τη μπιφτέκα», τόνισε ο παρουσιαστής, προκαλώντας το ξέσπασμα της ηθοποιού.

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη εμφανώς ενοχλημένη.

«Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος! Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη!», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Πωλίνα Γκιωνάκη, με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει άμεσα πάσα για διαφημιστικά μηνύματα.

Δείτε το βίντεο – Το ξέσπασμα της Πωλίνας Γκιωνάκη κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλατό


«Δεν “Τι Ανδρέα Γκιωνάκη επιτρέπω Κανένας κανένας!” κατά Μικρούτσικου: μνήμη μου να ξέσπασε πατέρα πλατό Πωλίνα σπιλώνει….. στο τι του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμός! Αυτό που είπε ο Λαζόπουλος δημόσια για τον Άδωνι δεν το περίμενε κανείς!
Σα, 17 Οκτ 2026 15:47
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Αργυρό και την Γκιλφόιλ – Χείμαρρος…
Σα, 17 Οκτ 2026 15:32
Εισφορά αλληλεγγύης για 450.000 συνταξιούχους – Ποιοι θα δουν αυξήσεις;
Σα, 17 Οκτ 2026 10:27
Θεσσαλονίκη: Τελευταία εξέλιξη! Βρήκαν τον δολοφόνο της Μαρίας – Οι 73 κάμερες “μίλησαν”
Πα, 16 Οκτ 2026 20:25
Δημοσκόπηση Marc για τη κόντρα Βίσση – Καρβέλας – Ποιον στηρίζει ο κόσμος
Πα, 16 Οκτ 2026 20:18
Το έντονο πάθος τους για σ@@ στο αυτοκίνητο οδήγησε σε αδιανόητη τραγωδία
Πα, 16 Οκτ 2026 20:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.