Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καλλιθέα: Θρίλερ με το κοριτσάκι και το συντριβάνι – Τι συνέβη; – Το θαύμα στο νοσοκομείο Παίδων

Κυ, 8 Φεβ 2026 22:43

Στο χειρουργείο εκτάκτως η Μαρέβα Μητσοτάκη – Τι συνέβη;

Κυ, 8 Φεβ 2026 20:49

Ναταλία Γερμανού: Ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρηση από το πλατό! “Δεν μπορώ να…”

Κυ, 8 Φεβ 2026 18:00
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για τα τρολς: “Γνωρίζουμε ονόματα δημοσιογράφων και ηθοποιών αλλά…”

Σα, 4 Νοέ 2023 11:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Μάνεσης, μέσα από την πρωινή εκπομπή του, για την υπόθεση των κομματικών τρολς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι γνωρίζουν τα ονόματα δημοσιογράφων και ηθοποιών που κρύβονται πίσω από ψευδείς λογαριασμούς, χωρίς, βέβαια, να μπορούν να το αποδείξουν, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από ανώνυμους χρήστες στο Twitter, όταν έκανε την ταξιδιωτική εκπομπή, «60 λεπτά Ελλάδα».

«Τώρα έχουν αρχίσει και ανοίγουν διάφορα ζητήματα στην πολιτική συζήτηση, όπως αυτό με τα κομματικά τρολς, που διερευνάται αν ήταν επ’ αμοιβή ή όχι. Γιατί το να κάνει κανείς κριτική και επωνύμως είναι καλοδεχούμενο. Αλλά στα social media με ψευδώνυμο να «εκτελείς» κάποιον, εκεί δείχνει οργανωμένο σχέδιο», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Τα έχουμε βιώσει άπαντες, προσωπικές επιθέσεις. Υπάρχουν εικονικοί λογαριασμοί με ψευδώνυμα και ξέρουμε και από πού κινούνται, γνωρίζουμε ονόματα δημοσιογράφων και ηθοποιών αλλά δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε», τόνισε ο παρουσιαστής του Alpha.

«Θυμάμαι λέγαμε πριν χρόνια μια ατάκα που δεν βόλευε το κόμμα και σε δευτερόλεπτα γέμιζε το Twitter με υβριστικά μηνύματα. Τότε ήταν και το «60 λεπτά Ελλάδα» σε εξέλιξη και έγραφε ένας «άντε ρε γιατί δεν πας για ψάρεμα;»… ένας για ψάρεμα, δύο για ψάρεμα, χίλιοι για ψάρεμα, δυο χιλιάδες για ψάρεμα… και μετά από καμιά ώρα γνωστός δημοσιογράφος το έγραψε ως σχόλιο και στην εφημερίδα του. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;», ανέφερε στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης με αφορμή μία προσωπική του εμπειρία.

«Υπάρχουν άνθρωποι που τα πακιστανικά τηλέφωνα και τα Twitterάκια τους έχουν βγάλει βιαστές – να μην επαναλάβω ονόματα – και πρωινές εκπομπές παίρνοντας τις ψευδείς αναφορές έκαναν μία και δύο ώρες εκπομπές και έτρεχαν μετά να τα μαζέψουν και να γλιτώσουν αγωγές και μηνύσεις», επισήμανε στη συνέχεια ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής.

Δείτε το βίντεο – Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για τα τρολς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


“Γνωρίζουμε Άλλα αλλά…” για γνωρίζουμε δημοσιογράφων ηθοποιών και Μάνεσης: Νίκος ξέσπασε ονόματα Τα τρολς:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλλιθέα: Θρίλερ με το κοριτσάκι και το συντριβάνι – Τι συνέβη; – Το θαύμα στο νοσοκομείο Παίδων
Κυ, 8 Φεβ 2026 22:43
Στο χειρουργείο εκτάκτως η Μαρέβα Μητσοτάκη – Τι συνέβη;
Κυ, 8 Φεβ 2026 20:49
Ναταλία Γερμανού: Ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρηση από το πλατό! “Δεν μπορώ να…”
Κυ, 8 Φεβ 2026 18:00
Περιστέρι: Ταινία θρίλερ στη μέση του δρόμου με μαμάδες! Τους έδειχνε τα γ@@@@ και μετά πήρε έναν…
Κυ, 8 Φεβ 2026 17:51
Στα μαύρα ο χώρος της ελληνικής τηλεόρασης! Νεκρός, στα 58 του, ο…
Κυ, 8 Φεβ 2026 16:23
Φεβρουάριος: Έρχεται ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση για 4 ζώδια, τη νέα εβδομάδα!
Κυ, 8 Φεβ 2026 14:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.