Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια ξεχωρίζουν οι αστρολογικές μελέτες! – Στατιστικά είναι πιο έξυπνα από τα υπόλοιπα

Τρ, 10 Μαρ 2026 09:27

Τηγανητές πατάτες πιο ελαφριές, αλλά χωριάτικες σαν της γιαγιάς; Αυτό είναι μυστικό! – Δεν πάει το μυαλό σας…

Τρ, 10 Μαρ 2026 09:24

Βγήκε το επίδομα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ! – Ποια νοικοκυριά τα δικαιούνται; Πώς θα τα πάρουν;

Τρ, 10 Μαρ 2026 09:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για τα τρολς: “Γνωρίζουμε ονόματα δημοσιογράφων και ηθοποιών αλλά…”

Σα, 4 Νοέ 2023 11:07 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Μάνεσης, μέσα από την πρωινή εκπομπή του, για την υπόθεση των κομματικών τρολς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι γνωρίζουν τα ονόματα δημοσιογράφων και ηθοποιών που κρύβονται πίσω από ψευδείς λογαριασμούς, χωρίς, βέβαια, να μπορούν να το αποδείξουν, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από ανώνυμους χρήστες στο Twitter, όταν έκανε την ταξιδιωτική εκπομπή, «60 λεπτά Ελλάδα».

«Τώρα έχουν αρχίσει και ανοίγουν διάφορα ζητήματα στην πολιτική συζήτηση, όπως αυτό με τα κομματικά τρολς, που διερευνάται αν ήταν επ’ αμοιβή ή όχι. Γιατί το να κάνει κανείς κριτική και επωνύμως είναι καλοδεχούμενο. Αλλά στα social media με ψευδώνυμο να «εκτελείς» κάποιον, εκεί δείχνει οργανωμένο σχέδιο», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Τα έχουμε βιώσει άπαντες, προσωπικές επιθέσεις. Υπάρχουν εικονικοί λογαριασμοί με ψευδώνυμα και ξέρουμε και από πού κινούνται, γνωρίζουμε ονόματα δημοσιογράφων και ηθοποιών αλλά δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε», τόνισε ο παρουσιαστής του Alpha.

«Θυμάμαι λέγαμε πριν χρόνια μια ατάκα που δεν βόλευε το κόμμα και σε δευτερόλεπτα γέμιζε το Twitter με υβριστικά μηνύματα. Τότε ήταν και το «60 λεπτά Ελλάδα» σε εξέλιξη και έγραφε ένας «άντε ρε γιατί δεν πας για ψάρεμα;»… ένας για ψάρεμα, δύο για ψάρεμα, χίλιοι για ψάρεμα, δυο χιλιάδες για ψάρεμα… και μετά από καμιά ώρα γνωστός δημοσιογράφος το έγραψε ως σχόλιο και στην εφημερίδα του. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;», ανέφερε στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης με αφορμή μία προσωπική του εμπειρία.

«Υπάρχουν άνθρωποι που τα πακιστανικά τηλέφωνα και τα Twitterάκια τους έχουν βγάλει βιαστές – να μην επαναλάβω ονόματα – και πρωινές εκπομπές παίρνοντας τις ψευδείς αναφορές έκαναν μία και δύο ώρες εκπομπές και έτρεχαν μετά να τα μαζέψουν και να γλιτώσουν αγωγές και μηνύσεις», επισήμανε στη συνέχεια ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής.

Δείτε το βίντεο – Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για τα τρολς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


“Γνωρίζουμε Άλλα αλλά…” για γνωρίζουμε δημοσιογράφων ηθοποιών και Μάνεσης: Νίκος ξέσπασε ονόματα Τα τρολς:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια ξεχωρίζουν οι αστρολογικές μελέτες! – Στατιστικά είναι πιο έξυπνα από τα υπόλοιπα
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:27
Τηγανητές πατάτες πιο ελαφριές, αλλά χωριάτικες σαν της γιαγιάς; Αυτό είναι μυστικό! – Δεν πάει το μυαλό σας…
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:24
Βγήκε το επίδομα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ! – Ποια νοικοκυριά τα δικαιούνται; Πώς θα τα πάρουν;
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:12
5 χρώματα μαλλιών που «σβήνουν» χρόνια από το πρόσωπο – Χαρίζουν φρεσκάδα και ανανεώνουν!
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:06
Βάφετε τα μαλλιά σας κάθε 20 μέρες; Τοτε πρέπει να κάνετε αυτά τα 4 πράγματα, για να μην επισκέπτεστε συχνα το κομμωτήριο
Τρ, 10 Μαρ 2026 09:01
Θλίψη! Πεθανε ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού σινεμά – “Έφυγε” ο…
Τρ, 10 Μαρ 2026 08:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.