Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…

Πα, 1 Μάι 2026 09:26

Δούσης: Υποκλίνονται όλοι! Τα είπε όλα με 3 λέξεις για τα πατίνια – “Τα έχετε κάνει σ@@@@…να κάνει το γ@@@νο”

Πα, 1 Μάι 2026 09:24

Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου, που βρήκε φρικτό θάνατο! Ποιος του αγόρασε το πατίνι;

Πε, 30 Απρ 2026 23:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξεσπούν οι γιοι του Παϊτέρη: «Μπορεί να είσαι καλός τραγουδιστής αλλά να μην κάνεις για πατέρας» (video)

Πε, 6 Μάι 2021 21:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Είμαστε τα μόνα παιδιά γνωστού τραγουδιστή που δεν έχουν βοηθηθεί καθόλου από τον μπαμπά τους» αναφέρουν με πικρία ο Θάνος και ο Άλεξ Παϊτέρης οι οποίοι χτίζουν την καριέρα τους βασιζόμενοι μόνο στις δυνάμεις τους και όχι στο τρανταχτό όνομα του πατέρα τους.

Οι γιοι του διάσημου τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη μίλησαν στην εκπομπή Pop Up και αναφέρθηκαν στην σχέση με τον πατέρα τους η οποία έχει σκαμπαναβέσματα όπως περιγράφουν: «Σήμερα μιλάμε που και που με τον πατέρα μας. Δεν είμαστε πολύ έτσι όπως ήμασταν παλιά. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν είναι ότι έχει γίνει κάτι απλά ο καθένας παίρνει την πορεία του και χαράζει τη ζωή του».

Τα δύο αδέρφια μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την επαγγελματική πορεία του πατέρα τους ωστόσο άφησαν αιχμές ότι ως πατέρας, ο Βασίλης Παϊτέρης δεν τους στάθηκε και δεν τους στήριξε: «Μετά από τόσα χρόνια, εδώ και πέντε χρόνια που μας ξέρει ο κόσμος, ποτέ δεν θα διαβάλλω τον πατέρα μου λέγοντας κάτι κακό. Σεβόμαστε την καλλιτεχνική του πορεία, είναι φωνάρα ο άνθρωπος απλά κανείς δεν κάνει για όλα. Μπορεί να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής, πολύ καλός άνθρωπος αλλά να μην κάνεις για πατέρας» περιγράφουν και προσθέτουν ότι έμαθαν εκ των υστέρων ότι έχασαν αρκετές δουλειές επειδή ο πατέρας τους δεν τους ενημέρωνε για τις επαγγελματικές προτάσεις.

“Είσαι Άλλα γιοι Διάφορα καλός κάνεις μπορεί Ξεσπούν Παϊτέρη: πατέρας τραγουδιστής
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…
Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Δούσης: Υποκλίνονται όλοι! Τα είπε όλα με 3 λέξεις για τα πατίνια – “Τα έχετε κάνει σ@@@@…να κάνει το γ@@@νο”
Πα, 1 Μάι 2026 09:24
Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου, που βρήκε φρικτό θάνατο! Ποιος του αγόρασε το πατίνι;
Πε, 30 Απρ 2026 23:10
«Κατέβασέ το, αλλιώς…» – Το έλα να δεις με τον Μπογδάνο και τον 23χρονο από την Κεφαλονιά – Οι απειλές για το…
Πε, 30 Απρ 2026 22:57
O Ευαγγελάτος σε σοκ! «Φοβόμουν ότι θα σας έλεγα κάποια στιγμή αυτή την είδηση»
Πε, 30 Απρ 2026 22:52
Αυτά τα 4 ζώδια γίνονται πιο τυχερά μετά από αυτήν την ηλικία – Η τύχη “γυρνάει” με το μέρος τους
Πε, 30 Απρ 2026 22:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.