Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53

Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50

Παγκόσμιο σοκ και θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο!

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ! “Άφωνος” ο υπάλληλος πασίγνωστης αλυσίδας – Άνοιξε την αποθήκη και βρήκε…

Κυ, 12 Ιαν 2025 11:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Κάπου 240 αντιαρματικές νάρκες κατέληξαν στην αποθήκη αλυσίδας επίπλων εξαιτίας σφαλμάτων στη διαχείρισή τους από τον πολωνικό στρατό το καλοκαίρι, αποκάλυψαν δημοσιεύματα χθες.

Τέσσερα μέλη του στρατού που ευθύνονταν για το περιστατικό αντιμετωπίζουν πολυετείς ποινές κάθειρξης, μετέδωσε το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων PAP, επικαλούμενο την εισαγγελία.

Η πολωνική θυγατρική της Ikea επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ότι υπάλληλός της δεν πίστευε στα μάτια του όταν βρήκε κάσες με το στρατιωτικό υλικό στην αποθήκη τον Ιούλιο του 2024. Οι νάρκες παραλήφθηκαν από τη στρατιωτική αστυνομία αυθημερόν, σημείωσε το πρακτορείο.

Αν και η υπόθεση εκτυλίχθηκε πριν από κάπου έξι μήνες, οι Πολωνοί ενημερώθηκαν για αυτή την Πέμπτη, μέσω δημοσιευμάτων σε ειδησεογραφικούς ιστότοπους της χώρας. Τη ίδια ημέρα, ο υπουργός Άμυνας Βλάντισλαβ Κοσίνιακ-Κάμις ανακοίνωσε πως απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο επικεφαλής της Διοίκησης Υποστήριξης στρατού και προχθές Παρασκευή πρότεινε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.

Οι υπηρεσίες του υπουργού δεν εξήγησαν τον λόγο που προχώρησε στη διοικητική αλλαγή.

Κατά δημοσιεύματα, οι αντιαρματικές νάρκες επρόκειτο να εκφορτωθούν από τρένο στην πόλη Στέτσιν, όπως και μεγάλες ποσότητες άλλου υλικού του πολωνικού στρατού. Αλλά όπως φαίνεται, οι στρατιωτικοί που έκαναν την εκφόρτωση ξέχασαν κάποια είδη εξαιτίας απροσεξίας.

Οι αντιαρματικές νάρκες βρέθηκαν στην αποθήκη υποκαταστήματος της IKEA εβδομάδες αργότερα, αφού έκαναν τον γύρο της χώρας με τρένο. Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα εκρηκτικά αρκούσαν για να κατεδαφιστούν δυο ουρανοξύστες.

«Υπάλληλος – “Άφωνος” αλυσίδας άνοιξε αποθήκη βρήκε….. Διάφορα και πασίγνωστης Σοκ την

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53
Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Παγκόσμιο σοκ και θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο!
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:46
Έκτακτο – Ελλάδα: Διπλό άγριο φονικό
Τρ, 3 Νοέ 2026 11:49
Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Τρ, 3 Νοέ 2026 10:24
Αυτός ο Νοέμβριος θα είναι διαφορετικός για 3 ζώδια
Τρ, 3 Νοέ 2026 09:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.