Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Αθήνα: Έκρηξη σε κτήριο – Απλοί πολίτες τραυματίες

Τε, 21 Οκτ 2026 16:12

Η σκληρή απόφαση της Βάσως Μαζωνάκη και του συντρόφου της, μετά τον θάνατο του Γιώργου

Τε, 21 Οκτ 2026 11:51

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη με δύο αδέλφια – Σοκαριστικό αυτό που έκαναν στη μητέρα τους

Τε, 21 Οκτ 2026 10:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Υπόθεση Πάτρας-Αγγελική Νικολούλη:Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ο μάρτυρας κλειδί.

Πα, 27 Ιαν 2023 21:54 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Όσο προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο η Αγγελική Νικολούλη επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στην πολύκροτη ιστορία της Πάτρας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να υπενθυμίσει τον κύριο κριτή της υπόθεσης.

Ειδικότερα, η Αγγελική Νικούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία.

Προσωπικά καταννοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή. Ότι όμως και να λέμε εμείς, ότι και να γίνεται για εντυπωσιασμό, ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος. Και δεν μπορεί να επηρεαστεί η δικαιοσύνη από κανέναν. Μόνο τα στοιχεία που έχει θα δει όπως φαντάζομαι τόσα χρόνια το κάνει».

«Έχουμε κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχουμε δει πως λειτουργούν. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε ρεπορτάζ αντικειμενικό τηρώντας τις λεπτές ισορροπίες».

«Σε λίγες μέρες είναι και η δίκη για την Τζωρτζίνα, την μεγάλη κόρη, για αυτό και πρέπει να κρατάμε με προσοχή τις ισορροπίες. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν. Αναφαίρετο δικαίωμα τους» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής.



αποκαλύψεις και κλειδί μάρτυρας νέες Νικολούλη:Οι Πάτρας-Αγγελική συγκλονιστικές υπόθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Αθήνα: Έκρηξη σε κτήριο – Απλοί πολίτες τραυματίες
Τε, 21 Οκτ 2026 16:12
Η σκληρή απόφαση της Βάσως Μαζωνάκη και του συντρόφου της, μετά τον θάνατο του Γιώργου
Τε, 21 Οκτ 2026 11:51
Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη με δύο αδέλφια – Σοκαριστικό αυτό που έκαναν στη μητέρα τους
Τε, 21 Οκτ 2026 10:06
Πήγε για διακοπές σε ελληνικό νησί και κατέληξε σε κώμα – Το βρώμικο ξενοδοχείο και τα πρώτα συμπτώματα
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:44
Ο καιρός για την 28η Οκτωβρίου
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:35
21 /10: Το Σύμπαν στέλνει σημάδια σε ένα ζώδιο, που δεν πρέπει να τα αγνοήσει
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.