Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27

9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24

Απίστευτο περιστατικό με γνωστό ζευγάρι! Το δώρο του γαμπρού στη νύφη τον έστειλε στη φυλακή (Βίντεο)

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Υπόθεση Πάτρας-Αγγελική Νικολούλη:Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ο μάρτυρας κλειδί.

Πα, 27 Ιαν 2023 21:54 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Όσο προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο η Αγγελική Νικολούλη επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στην πολύκροτη ιστορία της Πάτρας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να υπενθυμίσει τον κύριο κριτή της υπόθεσης.

Ειδικότερα, η Αγγελική Νικούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία.

Προσωπικά καταννοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή. Ότι όμως και να λέμε εμείς, ότι και να γίνεται για εντυπωσιασμό, ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος. Και δεν μπορεί να επηρεαστεί η δικαιοσύνη από κανέναν. Μόνο τα στοιχεία που έχει θα δει όπως φαντάζομαι τόσα χρόνια το κάνει».

«Έχουμε κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχουμε δει πως λειτουργούν. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε ρεπορτάζ αντικειμενικό τηρώντας τις λεπτές ισορροπίες».

«Σε λίγες μέρες είναι και η δίκη για την Τζωρτζίνα, την μεγάλη κόρη, για αυτό και πρέπει να κρατάμε με προσοχή τις ισορροπίες. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν. Αναφαίρετο δικαίωμα τους» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής.



αποκαλύψεις και κλειδί μάρτυρας νέες Νικολούλη:Οι Πάτρας-Αγγελική συγκλονιστικές υπόθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27
9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24
Απίστευτο περιστατικό με γνωστό ζευγάρι! Το δώρο του γαμπρού στη νύφη τον έστειλε στη φυλακή (Βίντεο)
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:20
Κρήτη: Τουρίστας ζητάει αποζήμιωση από ξενοδοχείο για έναν απίστευτο λόγο
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:17
«Αγριεύει» ο καιρός – Η ημερομηνία που αλλάζουν όλα
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:13
Χάος στα αεροδρόμια ευρωπαϊκή χώρας – Ακυρώνονται πτήσεις
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.