Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

26 Αυγούστου: Μέρα δύσκολη για 2 ζώδια – Παραμονεύουν καβγάδες, παρασκήνιο και απρόσμενες συναντήσεις

Τρ, 25 Αυγ 2026 21:29

Δημήτρης Κόκοτας: Με αυτές τις 10 λέξεις τα είπε όλα – H τελευταία του συνέντευξη δύο μέρες, πριν το έμφραγμα

Τρ, 25 Αυγ 2026 21:24

Έκτακτο – Πέθανε θρυλική τραγουδίστρια

Τρ, 25 Αυγ 2026 21:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ζήνα Κουτσελίνη:Το εξώδικο της οικογένειας Καραιβάζ,ο σκοτωμός με τον Σπύρο Χαριτάτο και τα δύο στρατόπεδα

Δε, 29 Νοέ 2021 23:05 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, με αφορμή δηλώσεις της παρουσιάστριας και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου, η δικηγόρος τους Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος Σπύρος Χαριτάτος, και αφορά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ “υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας”.

 

Ακόμα, σημειώνεται από τη μητέρα και την αδερφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου ότι η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι “οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη”.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε “ξεσπάσει” κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

 

Αμέσως μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε: “Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μία φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ”.

εξώδικο Ζήνα Καραϊβάζ:Ο Κουτσελίνη:Το οικογένειας σκοτωμός Σπύρο στρατόπεδα Χαριτάτο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26 Αυγούστου: Μέρα δύσκολη για 2 ζώδια – Παραμονεύουν καβγάδες, παρασκήνιο και απρόσμενες συναντήσεις
Τρ, 25 Αυγ 2026 21:29
Δημήτρης Κόκοτας: Με αυτές τις 10 λέξεις τα είπε όλα – H τελευταία του συνέντευξη δύο μέρες, πριν το έμφραγμα
Τρ, 25 Αυγ 2026 21:24
Έκτακτο – Πέθανε θρυλική τραγουδίστρια
Τρ, 25 Αυγ 2026 21:12
Γιατί λασπώνει η φανουρόπιτα; Το «αθώο» λάθος που κάνεις και πώς να το διορθώσεις – Γίνεται αφράτη σαν σύννεφο
Τρ, 25 Αυγ 2026 15:57
Έκτακτο – Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας – Η τελευταία εμφάνιση
Τρ, 25 Αυγ 2026 15:42
Ελλάδα: Μετεωρολόγοι προειδοποιούν για τον καιρό τις επόμενες ημέρες
Τρ, 25 Αυγ 2026 14:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.