Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Βρήκαν οι Αρχές ποιος δολοφόνησε τον 36χρονο – Σοκάρει το πρόσωπο…

Κυ, 3 Μάι 2026 16:01

Κωνσταντινούπολη: Φρικτό και ανατριχιαστικό αυτό που έκανε πεθερά στην νύφη – “Πάγωσαν” οι περαστικοί

Κυ, 3 Μάι 2026 14:28

Τι λέει ο τρόπους που τρως τις τηγανητές πατάτες για εσένα

Κυ, 3 Μάι 2026 14:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ζήνα Κουτσελίνη:Το εξώδικο της οικογένειας Καραιβάζ,ο σκοτωμός με τον Σπύρο Χαριτάτο και τα δύο στρατόπεδα

Δε, 29 Νοέ 2021 23:05 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, με αφορμή δηλώσεις της παρουσιάστριας και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου, η δικηγόρος τους Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος Σπύρος Χαριτάτος, και αφορά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ “υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας”.

 

Ακόμα, σημειώνεται από τη μητέρα και την αδερφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου ότι η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι “οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη”.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε “ξεσπάσει” κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

 

Αμέσως μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε: “Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μία φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ”.

εξώδικο Ζήνα Καραϊβάζ:Ο Κουτσελίνη:Το οικογένειας σκοτωμός Σπύρο στρατόπεδα Χαριτάτο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Βρήκαν οι Αρχές ποιος δολοφόνησε τον 36χρονο – Σοκάρει το πρόσωπο…
Κυ, 3 Μάι 2026 16:01
Κωνσταντινούπολη: Φρικτό και ανατριχιαστικό αυτό που έκανε πεθερά στην νύφη – “Πάγωσαν” οι περαστικοί
Κυ, 3 Μάι 2026 14:28
Τι λέει ο τρόπους που τρως τις τηγανητές πατάτες για εσένα
Κυ, 3 Μάι 2026 14:27
4 – 10 Μαΐου: Αυτήν την εβδομάδα 3 ζώδια “παίρνουν” από το Σύμπαν το “κλειδί” της τύχης
Κυ, 3 Μάι 2026 14:24
Τι σημαίνει το να μην αρέσει σε κάποιον να δέχεται επισκέπτες στο σπίτι του, σύμφωνα με την Ψυχολογία
Κυ, 3 Μάι 2026 12:46
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν αφθονία έως τις 10 Μαΐου! Θα λάβουν σημαντικά μηνύματα…
Κυ, 3 Μάι 2026 08:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.