Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάτρα: Μπήκαν μέσα στο δωμάτιο του και στον υπολογιστή αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας…

Δε, 15 Σεπ 2025 22:05

Μυτιλήνη: Γυαλιά καρφιά τα έκανε 30χρονος σε μαγαζί, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη – Πήγε στο…

Δε, 15 Σεπ 2025 21:49

Κρήτη: Ντροπιαστικό περιστατικό μέσα σε εκκλησία! Σε σοκ οι πιστοί – Άντρας μπήκε μέσα στον ναό και…

Δε, 15 Σεπ 2025 21:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτός είναι ο 60χρονος που σκότωσε την άτυχη Χαρά που πήγαινε να πάρει το παιδί της

Πα, 28 Μαρ 2025 20:16 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε στον 60χρονο που προκάλεσε το τροχαίο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με θύμα την 50χρονη Χαρά, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί γιατί πάλι είχε βρεθεί να οδηγεί σε κατάσταση μέθης.

Όπως διαπιστώθηκε, το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 2,5 φορές πάνω από το όριο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε και ο ίδιος με τους γιατρούς να κρίνουν πως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Η 50χρονη Χαρά ήταν σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Ο μικρότερος της είναι μόλις 9 ετών.

Ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ λόγω των βαρύτατων τραυμάτων που υπέστη κι ο ίδιος κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο εμπλεκόμενων στο τροχαίο οχημάτων (το δικό του και της άτυχης γυναίκας). Γι’ αυτό το λόγο μετέβη τακτικός ανακριτής στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα και του χορήγησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Εφόσον ο 60χρονος δεν πάρει εξιτήριο μέχρι την Τρίτη η απολογία του θα ληφθεί εντός του νοσοκομείου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ο 60χρονος μιλά στην εκπομπή “Live News” του Mega μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

“Με στράβωσαν τα φώτα, πάτησα λίγο φρένο μέχρι να δω τι γίνεται. Αναβόσβησα τα φώτα και άκουσα ένα μπαμ. Δεν είμαι φονιάς, αλίμονο. Μακάρι να πέθαινα εγώ παρά η γυναίκα”, λέει.

Ο 60χρονος σύχναζε στο καφενείο και σε αυτό βρισκόταν και κατανάλωνε αλκοόλ μια ώρα πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

“Ήπια 2-3 τσίπουρα πόσα ήταν. Έχω χάσει τον αδελφό μου πριν 3 χρόνια, θυμήθηκα τον αδελφό μου και έκατσα με μια παρέα. Ήπια, έφαγα, δεν θυμάμαι να μέθυσα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο 60χρονος: “Ήμουν σε μια ταβέρνα, ήπια λιγάκι, έφαγα. Έφυγα για το σπίτι μου, πριν μπω στο Λαγκαδά στράβωσαν κάτι φώτα. Έκανα σινιάλο να τα σβήσει. Συνέχισαν να με τυφλώνουν, πάτησα φρένο και ακούω ένα ”μπαμ”. Αυτά. Μόλις μου είπε ότι σκοτώθηκε η γυναίκα μέσα στο αυτοκινητάκι έπαθα πλάκα, δεν το περίμενα. Μακάρι να ήμουν εγώ στην θέση της γυναίκας, γιατί δεν έχω παιδιά και γυναίκα εγώ. Ενώ αυτή είχε δύο παιδάκια”.

Δείτε το βίντεο – Όσα είπε ο 60χρονος που σκότωσε τη 50χρονη μητέρα σε τροχαίο


“πάρει «Είναι 60χρονος αστυνομικά άτυχη Αυτός να Παιδί πήγαινε που σκότωσε την της το Χαρά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτρα: Μπήκαν μέσα στο δωμάτιο του και στον υπολογιστή αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας…
Δε, 15 Σεπ 2025 22:05
Μυτιλήνη: Γυαλιά καρφιά τα έκανε 30χρονος σε μαγαζί, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη – Πήγε στο…
Δε, 15 Σεπ 2025 21:49
Κρήτη: Ντροπιαστικό περιστατικό μέσα σε εκκλησία! Σε σοκ οι πιστοί – Άντρας μπήκε μέσα στον ναό και…
Δε, 15 Σεπ 2025 21:44
Το κούρεμα που ομορφαίνει όλες τις γυναίκες: 16 υπέροχες ιδέες για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο
Δε, 15 Σεπ 2025 18:01
Πειραιάς: Σοκαριστικό περιστατικό με οδηγό τρόλεϊ – Ο κόσμος τρόμαξε και φώναζε…
Δε, 15 Σεπ 2025 16:24
Τα 3 ζώδια που θα δουν δραματικές αλλαγές στα οικονομικά τους έως τις 21 Σεπτεμβρίου
Δε, 15 Σεπ 2025 16:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.