Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σπάει την σιωπή του τώρα, 27 χρόνια μετά το Magava Tout, ο Πάρις: “Η Βίσση μου ζητούσε να…με κατέστρεψε ο…”

Πα, 24 Οκτ 2025 09:54

Στο σφυρί μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα – Γιατί κατεβάζει ρολά;

Πα, 24 Οκτ 2025 09:48

Παγκόσμιο σοκ – Η απόλυτη φρίκη! Σοκάρουν όσα έκανε η 27χρονη που δολοφόνησε τη 12χρονη – Αφού τη β@@@@ την…

Πε, 23 Οκτ 2025 23:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα μιλά για πρώτη φορά μετά το φονικό: “Θέλω να μιλήσω με τη…”

Πε, 29 Μάι 2025 17:50 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η δίκη του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, που παραμένει έγκλειστος στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για τη γυναίκα που δολοφονήθηκε την 1η Απριλίου του 2024, έξω από το Α/Τ Αγίων Αναργύρων, αφού πρώτα οι αστυνομικοί της είχαν αρνηθεί οποιαδήποτε αρωγή. Ο πρώην σύντροφός της, την πλησίασε και τη μαχαίρωσε μπροστά στον φρουρό του τμήματος, ενώ εκείνος κοιτούσε.

Έναν χρόνο μετά το φονικό, ο δολοφόνος μιλά για πρώτη φορά αποκλειστικά στο MEGA, μέσα από τις ψυχιατρικές φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος εμφανίζεται μετανιωμένος, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα από την ημέρα της δολοφονίας. Αντίθετα, θυμάται – όπως υποστηρίζει- τις καλές στιγμές που έζησαν μαζί και υποστηρίζει ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε πιει και ήθελε να κάνει «κακό μόνο στον εαυτό του».

«Για εκείνη την ημέρα δεν θυμάμαι κάτι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σπίτι έπινα και ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο. Στην οικογένειά μου, στην οικογενειά της από αυτούς που την ήξερα και από αυτούς που δεν πρόλαβαν να τη γνωρίσουν.

Πώς να είμαι. Όπως είμαι όλο αυτόν τον καιρό. Μετά από αυτό που έχει γίνει είμαι χάλια. Έχω μετανιώσει βέβαια, δεν ήθελα με τίποτα να γίνει. Είναι κάτι που δεν ήθελα να κάνω, δεν το είχα σχεδιάσει ποτέ, δεν είχα τέτοιες σκέψεις. Μόνο στον εαυτό μου ήθελα να κάνω κακό. Δεν ξέρω πώς το έκανα. Ένα χρόνο μετά και ακόμα σκέφτομαι πώς έγινε.

Δείτε το βίντεο – Ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα μιλά για πρώτη φορά μετά το φονικό


Δείτε το βίντεο – Αποκαλύψεις – σοκ για τον δολοφόνο της Κ. Γρίβα: «Θυμόταν αυτά που τον βολεύουν – Θέλει να μιλήσει με τη μητέρα της»


“Θέλω αστυνομικά για Γρίβα: δολοφόνος» Κυριακής με μετά μιλά μιλήσω να πρώτη τη….” της το φονικό φορά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπάει την σιωπή του τώρα, 27 χρόνια μετά το Magava Tout, ο Πάρις: “Η Βίσση μου ζητούσε να…με κατέστρεψε ο…”
Πα, 24 Οκτ 2025 09:54
Στο σφυρί μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα – Γιατί κατεβάζει ρολά;
Πα, 24 Οκτ 2025 09:48
Παγκόσμιο σοκ – Η απόλυτη φρίκη! Σοκάρουν όσα έκανε η 27χρονη που δολοφόνησε τη 12χρονη – Αφού τη β@@@@ την…
Πε, 23 Οκτ 2025 23:57
Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο! Εγγονός μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς του και μετά από 15 ημέρες κατάλαβαν ότι…
Πε, 23 Οκτ 2025 23:47
Τα ζώδια που προσελκύουν τύχη και χρήμα μέχρι το τέλος του μήνα – Απελευθερώνονται…
Πε, 23 Οκτ 2025 22:06
Αλλάζουν τα πάντα για 4 ζώδια έως τις 5 Νοεμβρίου – «Ευνοούνται στα οικονομικά και τα ερωτικά τους»
Πε, 23 Οκτ 2025 22:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.