Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις κρυφές τους επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα! To Σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί τους!

Τε, 10 Ιούν 2026 12:55

Αγνώριστος ο Σφακιανάκης, μετά τα δύο τραγικά χτυπήματα στη ζωή του – Η τελευταία φωτό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τε, 10 Ιούν 2026 11:02

Πιλότος πασίγνωστης αεροπορικής πετούσε επιβατικά αεροπλάνα, για 17 χρόνια, χωρίς δίπλωμα

Τε, 10 Ιούν 2026 10:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Υπόθεση που προκαλεί φρίκη! 38χρονος Έλληνας εξανάγκαζε ανήλικη να κ@@@@@@ την…

Σα, 9 Αυγ 2025 18:05 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αποτροπιασμό προκαλούν οι πράξεις ενός 38χρονου ελληνικής υπηκοότητας, σε βάρος ανήλικης που διαμένει στη Βουλγαρία και της μικρότερης αδελφής της, μέσω διαδικτύου.

Οι πράξεις αυτές αποκαλύφθηκαν μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και σχηματίστηκε σε βάρος τού 38χρονου, από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που διαβιβάστηκαν στην ΕΛΑΣ από τις Αρχές της Βουλγαρίας και των ΗΠΑ, μέσω του Τμήματος Europol της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας αναφορικά με διαδικτυακή σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από χρήστη του διαδικτύου.

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος χρήστης, σε επικοινωνία που είχε με ανήλικη, κάτοικο Βουλγαρίας, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, χρησιμοποιώντας τεχνικές χειραγώγησης και ασκώντας ψυχολογική βία, για να προκαλέσει τον φόβο στο κορίτσι, του απέσπασε σεξουαλικό υλικό στο οποίο εμφανίζεται η ίδια, ενώ την εξανάγκασε να κακοποιήσει σεξουαλικά την επίσης ανήλικη αδερφή της.

Από τις αστυνομικές έρευνες ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 38χρονου, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά και τρεις σκληροί δίσκοι.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

“Κ@@@@@@ 38χρονος ανήλικη αστυνομικά Έλληνας εξανάγκαζε να που Πρoκαλεί την… υπόθεση Φρίκη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις κρυφές τους επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα! To Σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί τους!
Τε, 10 Ιούν 2026 12:55
Αγνώριστος ο Σφακιανάκης, μετά τα δύο τραγικά χτυπήματα στη ζωή του – Η τελευταία φωτό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τε, 10 Ιούν 2026 11:02
Πιλότος πασίγνωστης αεροπορικής πετούσε επιβατικά αεροπλάνα, για 17 χρόνια, χωρίς δίπλωμα
Τε, 10 Ιούν 2026 10:14
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Η μπλούζα με τον λεκέ, το «ύποπτο» πλυντήριο, το οινόπνευμα και η γλάστρα
Τε, 10 Ιούν 2026 09:51
Συναγερμός! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες έπιασαν 10 τοξικούς λαγοκέφαλους σε ρηχά νερά
Τε, 10 Ιούν 2026 09:33
Έκτακτο – Τροχαίο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Οι πρώτες πληροφορίες
Τε, 10 Ιούν 2026 00:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.