Λουτράκι: «Είναι ένας μελλοντικός βιαστής» φώναζε η δασκάλα για τον 6χρονο μαθητή που την ακούμπησε
Οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν λέγοντάς της πως καθημερινά συμβαίνει το ίδιο σε χιλιάδες δασκάλους, ειδικά σε τόσο μικρές ηλικίες
Εκνευρισμό και αγανάκτηση προκαλεί η είδηση ότι μια δασκάλα Α’ Δημοτικού σε σχολείο του Λουτρακίου κατηγόρησε, κάνοντας μάλιστα επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, ότι ένα παιδί μόλις 6 ετών την θώπευσε.
Δείτε το βίντεο:Λουτράκι – Αποκλειστική μαρτυρία: Η δασκάλα έλεγε ότι ο 6χρονος είναι ένας μελλοντικός βιαστής
Το πρωτοφανές περιστατικό με την δασκάλα έχει θορυβήσει το Λουτράκι, καθώς όπως έγινε γνωστό η δασκάλα μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο και διδάσκει κανονικά μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.
Μάρτυρας που γνωρίζει την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή Buongiorno στο Mega λέγοντας πως: «Η δασκάλα αυτή ένα πρωί δήλωσε ότι ενώ έκανε μάθημα ένας μαθητής, ένα αγόρι στο τμήμα της Α ‘ Δημοτικού, 6 χρονών, τη θώπευσε στο στήθος. Αμέσως όλοι οι εκπαιδευτικοί έμειναν ενεοί, δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν.
Δείτε το βίντεο:Λουτράκι: ΕΔΕ στη δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι την θώπευσε
