Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Πλατύκαμπο, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο προσέκρουσε σε κλούβα των ΜΑΤ που βρισκόταν σταθμευμένη στην Εθνική Οδό, ενώ μάλιστα μέσα είχε ολόκληρη διμοιρία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΤhessPost.gr, τραυματίστηκε ελαφρά στη μύτη μέλος του πληρώματος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.
Σύμφωνα με μαρτυρία του τραυματισμένου συνοδηγού, η κλούβα των ΜΑΤ ήταν τοποθετημένη κάθετα στο οδόστρωμα και, όπως υποστηρίζει, χωρίς επαρκή φωτισμό ή προειδοποιητικά σήματα. «Γιατί κλείσανε τον δρόμο εδώ στην ερημιά; Δεν είχε alarm τίποτα, θα τα βλέπαμε», αναφέρει ο τραυματισμένος συνοδηγός, λίγο μετά τη σύγκρουση. Κατά τον ίδιο, οι τραυματίες είναι καλά διότι ήταν δεμένοι.
Δείτε το βίντεο
