Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Νέα γυναικοκτονία: Ο τραγικός ρόλος των παιδιών, μετά το φονικό – Ανατριχιαστικό μόνο που το ακούς

Τε, 26 Αυγ 2026 22:11

“Έρχεται” αύξηση έως 30% στο Επίδομα Παιδιού; Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι;

Τε, 26 Αυγ 2026 22:05

27 Αυγούστου: Δύο ζώδια είναι πρωταγωνιστές – Απρόσμενες συναντήσεις από το παρελθόν και πόρτες κλειστές που ανοίγουν

Τε, 26 Αυγ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελλάδα – Νέα γυναικοκτονία: Ο τραγικός ρόλος των παιδιών, μετά το φονικό – Ανατριχιαστικό μόνο που το ακούς

Τε, 26 Αυγ 2026 22:11 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως, για τη γυναικοκτονία στο χωριό Διαλαμπής της Ροδόπης το μεσημέρι της Τετάρτης (26.08.2026), με έναν 53χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την γυναίκα του και μητέρας των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας για την γυναικοκτονία στη Ροδόπη, ο 53χρονος φέρεται να μαχαίρωσε και να σκότωσε την 44χρονη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι και ήπιε φυτοφάρμακο.

Ο άνθρωπος που ενημέρωσε την Αστυνομία για τα όσα φρικτά συνέβησαν, ήταν η 16χρονη κόρη του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στις 13.15 το μεσημέρι της Τετάρτης (26/8/26) λέγοντας ότι ο πατέρας της μαχαίρωσε την μητέρα της στην περιοχή του λαιμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο 19χρονος γιος της οικογένειας, είναι ο άνθρωπος που μετέφερε την μητέρα του στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο πατέρας, μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο ίδιο νοσοκομείο, μετά την κατάποση φυτοφαρμάκου αλλά και τον αυτοτραυματισμό του στην κοιλιά, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής, για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Από τον χώρο κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια…

Είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή απειλή το 2022
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης, είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές το 2022 οπότε είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή απειλή, μετά από καταγγελία της άτυχης γυναίκας.

Σήμερα, το ζευγάρι από την Αλβανία, ήταν πλέον σε διάσταση. Η γυναίκα δούλευε σεζόν και γύρισε στο χωριό για να γιορτάσει τα γενέθλια της ανήλικης κόρης της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος που εκπροσωπούσε την άτυχη 44χρονη, Ευαγγελία Κόλα, η γυναίκα μόλις χθες το βράδυ είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά μαζί της, προκειμένου να προχωρήσουν τη διαδικασία για το διαζύγιο. «Η επιθυμία της ήταν η έκδοση διαζυγίου αλλά, δυστυχώς, δεν προλάβαμε να καταθέσουμε την αίτηση. Επικοινώνησε μαζί μου εχθές και είχαμε προγραμματίσει το ραντεβού για την Πέμπτη», αναφέρει η κυρία Κόλα.

Η ίδια εξήγησε ότι «για πολλά χρόνια υπήρχε ενδοοικογενειακή βία και εκτός από το περιστατικό που σημειώθηκε στην Κρήτη το 2022, μου είχε αναφέρει κι άλλο περιστατικό το οποίο έγινε στην Κομοτηνή ωστόσο δεν γνωρίζω αν ακολουθήθηκε η ποινική διαδικασία», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι ο δράστης λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και κάποια στιγμή είχε φιλοξενηθεί σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει την αγωγή χωρίς περαιτέρω νοσηλεία.

Το πιο σοβαρό τραύμα που φαίνεται πως ήταν αυτό που της στέρησε τη ζωή, ήταν αυτό που δέχθηκε με μαχαίρι στο λαιμό της.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.

Ο 53χρονος νοσηλεύεται, φρουρούμενος στο «Σισμανόγλειο». Φέρεται να έχει τραύμα στην κοιλιά του, ενώ ήπιε πετρέλαιο στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.

Δείτε το βίντεο – Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: 53χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών του


8211 ακούς; Ανατριχιαστικό αστυνομικά γυναικοκτονία Ελλάδα μετά μόνο Νέα παιδιών: που ρόλος το τον Τραγικός φονικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Νέα γυναικοκτονία: Ο τραγικός ρόλος των παιδιών, μετά το φονικό – Ανατριχιαστικό μόνο που το ακούς
Τε, 26 Αυγ 2026 22:11
“Έρχεται” αύξηση έως 30% στο Επίδομα Παιδιού; Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι;
Τε, 26 Αυγ 2026 22:05
27 Αυγούστου: Δύο ζώδια είναι πρωταγωνιστές – Απρόσμενες συναντήσεις από το παρελθόν και πόρτες κλειστές που ανοίγουν
Τε, 26 Αυγ 2026 22:02
“Έρχεται” ραγδαία αλλαγή του καιρού – Η ημερομηνία “κλειδί”
Τε, 26 Αυγ 2026 21:57
Συγκλονιστικό – Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύπτει τι γινόταν μέσα στο νοσοκομείο, πριν φύγει…
Τε, 26 Αυγ 2026 19:16
Ανείπωτη τραγωδία σε ελληνικό νησί με ομογενή που ήρθε για διακοπές στην πατρίδα
Τε, 26 Αυγ 2026 19:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.