Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…

Δε, 16 Ιούν 2025 16:09

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαλκιδική: Τρεις λουόμενοι αγνοούνται.Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.Στην συγκεκριμένη περιοχή πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Σα, 9 Ιούλ 2022 19:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στην θαλάσσια περιοχή Ποσείδι Χαλκιδικής, για τον εντοπισμό τριών λουομένων που αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ιδιωτικά σκάφη.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ, κάνοντας αισθητή την «παρουσία» της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Όπως αναφέρει το meteo σε νεότερη πρόγνωσή του, σημαντικές βροχοπτώσεις σημειώνονται ήδη από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 09/07 στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας με το μεγαλύτερο ύψος βροχής από την αρχή της ημέρας να έχει σημειωθεί στη Ζαγορά Πηλίου με 102 mm.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 09/07 (διάστημα 00:00 – 11:30).

Στο υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας εκτός από τα δυτικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης είναι Κατηγορίας 3 σύμφωνα με τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) που έχει αναπτυχθεί και εφαρμόζεται επιχειρησιακά στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού κατά την διάρκεια του Σαββάτου 09/07 είναι:

– οι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε τμήματα της Θεσσαλίας (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων) και της Ανατολικής Στερεάς (κυρίως της Εύβοιας)

– οι βροχές και οι καταιγίδες σε αυτά τα τμήματα είναι πιθανό να έχουν μεγάλη διάρκεια

– βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-7 μποφόρ στα πελάγη

Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός 24ωρου από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 09/07.

αγνοούνται.Σε άνεμοι Διάφορα εντοπισμού.Στην εξέλιξη: Επιχείρηση λουόμενοι μεγάλη μποφόρ περιοχή πνέουν συγκεκριμένη τρεις Χαλκιδική:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…
Δε, 16 Ιούν 2025 16:09
Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.