Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αν το τρώτε αυτό, είναι γιατρός για την καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση και οχι μόνο

Πα, 20 Μαρ 2026 21:51

Βέροια: Νέα τροπή στην υπόθεση φρίκης! Τι συνέβη στην 24χρονη, όταν σχόλασε από το ΙΕΚ;

Πα, 20 Μαρ 2026 21:39

Βέροια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 24χρονη που βρέθηκε ξυλοκοπημένη στην πυλωτή – Ποιος ομολόγησε; – Τι δείχνει το βίντεο;

Πα, 20 Μαρ 2026 17:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αλέξης Κούγιας:Στην αντεπίθεση για Γιάννη Μποστατζόγλου και Σίσσυ Χρηστίδου.Τι ακριβώς συνέβη και ο γνωστός δικηγόρος θα ζητήσει αποζημιώσεις.

Δε, 11 Ιούλ 2022 12:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη θα απαντήσει, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας, στις αναφορές του Γιάννη Μποστατζόγλου σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στην οποία, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «υπερασπιστική γραμμή για κλωτσιές» σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

«Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση
«Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου «Μποστ», δημοσιοποίησε αυτή την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.

Γι’ αυτή τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του «Μποστ» να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.

Όσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει.

Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο»

ακριβώς Αλέξης αντεπίθεση αποζημιώσεις. Γιάννη γνωστός Διάφορα Δικηγόρος ζητήσει Κούγιας:Στην Μποστατζόγλου Σίσσυ συνέβη Χρηστίδου.Τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν το τρώτε αυτό, είναι γιατρός για την καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση και οχι μόνο
Πα, 20 Μαρ 2026 21:51
Βέροια: Νέα τροπή στην υπόθεση φρίκης! Τι συνέβη στην 24χρονη, όταν σχόλασε από το ΙΕΚ;
Πα, 20 Μαρ 2026 21:39
Βέροια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 24χρονη που βρέθηκε ξυλοκοπημένη στην πυλωτή – Ποιος ομολόγησε; – Τι δείχνει το βίντεο;
Πα, 20 Μαρ 2026 17:13
«Δεν γερνάω, ανεβαίνω επίπεδο»: Το τελευταίο βίντεο του Τσακ Νόρις 10 ημέρες, πριν τον θάνατό του
Πα, 20 Μαρ 2026 17:09
Έκτακτο – Κολωνάκι – Και τι δεν βρήκαν οι Αρχές! – Συνελήφθη ιδιοκτήτης γνωστής…
Πα, 20 Μαρ 2026 17:01
Κλείνει πασίγνωστη αλυσίδα με είδη σπιτιού – Ειλημμένη απόφαση
Πα, 20 Μαρ 2026 16:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.