Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εξελίξεις! “Πιάστηκε” η Λόρα – Η περιοχή που εντοπίστηκε το…

Σα, 14 Φεβ 2026 14:15

“Έρχεται” μεγάλη ταραχή για αυτά τα 3 ζώδια! Θα δοκιμαστεί η υπομονή τους…

Σα, 14 Φεβ 2026 10:54

Ελλάδα: Συγκλονίζει η αδερφή του 28χρονου δασκάλου που πέθανε με τραγικό τρόπο – Το αλάνθαστο προαίσθημα της αδερφής του – “Με έζωσαν τα φίδια…”

Σα, 14 Φεβ 2026 09:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανε η ηθοποιός Βάσω Μεριδιώτου.Η σχέση με τη Βουγιουκλάκη και η θλίψη για την απώλεια της.

Δε, 29 Αυγ 2022 19:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 88 ετών, άφησε η ηθοποιός Βάσω Μεριδιώτου. Η ηθοποιός είχε παίξει σε πολλές ταινίες στο πλευρό του Μίμη Φωτόπουλου και άλλων γνωστών πρωταγωνιστών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Με πολλή θλίψη έμαθα πως σήμερα νωρίς το πρωί έφυγε από κοντά μας ή Βασούλα Μεριδιώτου, στα 88 της, μια εύθραυστη πανέμορφη ταλαντούχα ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στο θέατρο κυρίως πλάι στον Μίμη Φωτόπουλο και στον ελληνικό κινηματογράφο με πολλες ταινίες! Αριστουχος του Εθνικού, η προτελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της αείμνηστης Αλικης Βουγιουκλακη με την οποία ήταν πολύ φίλες από την Δραματική Σχολή.

Η υπέροχη αυτή ευγενική κυρία, που την τιμήσαμε στο ημερολόγιο του ’19 του ΤΑΣΕΗ, μου είχε χαρίσει το φωτογραφικό της αρχείο απ’ όπου και οι συγκεκριμένες φώτο που φυλάσσονται για να δοθούν με όλα τα αρχεία που συγκεντρωνουμε για το νέο Θεατρικό Μουσείο. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βασουλα» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η Βάσω Μεριδιώτου
Η Βάσω Μεριδιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση το 1954 και μέχρι το 1960 πήρε μέρος σε 14 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες: «Διπλοπεννιές» (1966), «Ένα καράβι Παπαδόπουλοι» (1966), «Κάλλιο πέντε και στο χέρι» (1965), «Ο ουρανοκατέβατος» (1965), «Ο λαγοπόδαρος» (1964), «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» (1963), «Ο Θόδωρος και το δίκανο» (1962).

απώλεια Βάσω Βουγιουκλάκη Διάφορα ηθοποιός Θλίψη! Μεριδιώτου.Η Πέθανε σχέση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελίξεις! “Πιάστηκε” η Λόρα – Η περιοχή που εντοπίστηκε το…
Σα, 14 Φεβ 2026 14:15
“Έρχεται” μεγάλη ταραχή για αυτά τα 3 ζώδια! Θα δοκιμαστεί η υπομονή τους…
Σα, 14 Φεβ 2026 10:54
Ελλάδα: Συγκλονίζει η αδερφή του 28χρονου δασκάλου που πέθανε με τραγικό τρόπο – Το αλάνθαστο προαίσθημα της αδερφής του – “Με έζωσαν τα φίδια…”
Σα, 14 Φεβ 2026 09:29
Το αποκριάτικο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα – Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν…
Σα, 14 Φεβ 2026 09:22
Σοκ στον Βόλο: Γύρισε ο σύζυγός της, την είδε καλά ντυμένη, πήγε στο πλυντήριο και…
Πα, 13 Φεβ 2026 20:58
Τραγωδία Λούτσα: “Τι έκαναααα…” – Ούρλιαζε ο 15χρονος, όταν είδε το τραγικό τέλος του φίλου του (Βίντεο)
Πα, 13 Φεβ 2026 20:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.