Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Δυνατός σεισμός αισθητός στην Αττική

Πα, 30 Οκτ 2026 13:03

Αυτά τα 3 ζώδια θα τα καταφέρουν – Θα έρθει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους

Πα, 30 Οκτ 2026 09:52

Αθήνα: Σοκαριστικό περιστατικό το βράδυ με αξιωματικό και τις πρώην συντρόφους του

Πα, 30 Οκτ 2026 09:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δήμητρα Παπαδήμα:Έξαλλη η ηθοποιός.”Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλείες απ’ το παιδί μου.”

Τρ, 21 Φεβ 2023 16:37 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

«Η σχέση μας με τον Γιάννη πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι», λέει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε για τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων της, την παιδική της ηλικία, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά και έναν άνθρωπο της τηλεόρασης, τον οποίο σιχαίνεται.

«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα με όλο αυτό που συνέβη με τα πτυχία των ηθοποιών», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα αναφορικά με τις κινητοποιήσεις και όσα ζητούν οι ηθοποιοί.

Για την παιδική ηλικία της, η Δήμητρα Παπαδήμα δήλωσε πως «ήμουν ένα μοναχικό παιδί και ναι ήθελα να γίνω καλόγρια. Μου πέρασε γρήγορα. Μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια».

Για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού άργησε και μου είπε «με πήρε ο ύπνος». Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι.

Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα “τι λες ρε; να χρωστάω μετά;”. Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο».

Η Δήμητρα Παπαδήμα είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι. Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλείες απ’ το παιδί μου. Δεν μ’ αφήσαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω».



απ’ γεροξούρας Δήμητρα δουλειές Ένας ηθοποιός.”Είναι κόβει μου” Παιδί Παπαδήμα:Έξαλλη που

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Δυνατός σεισμός αισθητός στην Αττική
Πα, 30 Οκτ 2026 13:03
Αυτά τα 3 ζώδια θα τα καταφέρουν – Θα έρθει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους
Πα, 30 Οκτ 2026 09:52
Αθήνα: Σοκαριστικό περιστατικό το βράδυ με αξιωματικό και τις πρώην συντρόφους του
Πα, 30 Οκτ 2026 09:47
Μαζωνάκης: Ποιος περίμενε τον Γιώργο στο σπίτι εκείνη τη μέρα; – Τι είπε να του ετοιμάσουν;
Πε, 29 Οκτ 2026 23:35
Market Pass: Αυτό είναι το νέο voucher που θα δοθεί, πριν τα Χριστούγεννα
Πε, 29 Οκτ 2026 22:38
Θεά! Η Στανίση τόλμησε να κάνει αυτό που λίγοι τολμούν σε μαρκετάκι της γειτονιάς (Βίντεο)
Πε, 29 Οκτ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.