Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ με τους γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες που εγκλωβίστηκαν στο Ισραήλ – “Έχει κλείσει το στομάχι μου…πεινάμε…”

Τρ, 17 Ιούν 2025 22:39

Ανακαλούνται 1,7 εκατ. κλιματιστικά λόγω κινδύνου από μούχλα – Είναι τα…

Τρ, 17 Ιούν 2025 22:32

Γλυκά Νερά: Σοκαριστική απαγωγή 20χρονου – “Με πάνε στο βουνό και…”

Τρ, 17 Ιούν 2025 22:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Πε, 30 Μαρ 2023 11:46 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου , προκάλεσε ο ξυλοδαρμός της 14χρονης στον Εύοσμο , Θεσσαλονίκης.Η παρουσιάστρια ανέβασε τους τόνους σε συζήτηση με τον καλεσμένο της εκπομπής Γιώργο Καλλιακμάνη.«Έπρεπε να είχα χειριστεί εγώ αυτή την υπόθεση και να σας πω τι θα γινόταν με τους καθηγητές και με τους γονείς. Απ’ ό,τι φαίνεται αυτά τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο και ίσως να έχουν και καλούς δικηγόρους… γιατί απ’ ό,τι κατάλαβα το παιδί που έχει δεχτεί τα χτυπήματα οι γονείς του δεν είναι επιχειρηματίες οι άνθρωποι», ανέφερε με νόημα ο κύριος Καλλιακμάνης.

«Το παιδί αυτό διάβαζε, ήταν αυτό που λέμε «φυτό», και αυτό ήταν μάλλον το «κακό». Τα υπόλοιπα παιδιά που δεν διάβαζαν έπρεπε να το χτυπήσουν επειδή διάβαζε, να το τιμωρήσουν. Και όλα έχουν σχέση, και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας», τονίζει στη συνέχεια.

«Δεν έχει σημασία αυτό. Δε σημαίνει ότι το παιδί, επειδή οι γονείς του δεν είναι επιχειρηματίες, πρέπει να νιώθει φοβισμένο ή ότι όσα παιδιά έχουν γονείς επιχειρηματίες κάνουν bullying. Δεν θέλω να γίνονται διακρίσεις, να στοχοποιούμε», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ποιος φταίει; Το Κράτος και η Πρόνοια. Δε γίνεται μια οικογένεια να χτυπάνε το παιδί της και να σκέφτεται: πού να μπλέξω τώρα με δικαστήριο; Θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο και να λύνεται», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια.



14χρονης Άστραψε βρόντηξε για και Καινούργιου Κατερίνα ξυλοδαρμό της τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με τους γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες που εγκλωβίστηκαν στο Ισραήλ – “Έχει κλείσει το στομάχι μου…πεινάμε…”
Τρ, 17 Ιούν 2025 22:39
Ανακαλούνται 1,7 εκατ. κλιματιστικά λόγω κινδύνου από μούχλα – Είναι τα…
Τρ, 17 Ιούν 2025 22:32
Γλυκά Νερά: Σοκαριστική απαγωγή 20χρονου – “Με πάνε στο βουνό και…”
Τρ, 17 Ιούν 2025 22:29
Νέα δεδομένα στη σύνταξη: Σημαντικά νέα! Τι κερδίζουν μητέρες και παλαιοί ασφαλισμένοι
Τρ, 17 Ιούν 2025 22:24
Θλίψη! Πέθανε η τηλεοπτική σταρ της πασίγνωστης εκπομπής…
Τρ, 17 Ιούν 2025 20:50
Μεγάλος σάλος στην Κύπρο: Αστυνομικοί σε υπηρεσία έκαναν σ@ξ στο… (Βίντεο περιστατικού)
Τρ, 17 Ιούν 2025 20:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.