Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»

Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43

Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53

Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γεωργία Καλτσή:Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής αθλήτρια.”Το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά, τα πνευμόνια μου είχαν καταστραφεί…”

Κυ, 23 Απρ 2023 10:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής αθλήτριας , Γεωργίας Καλτσή , που φέτος πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του ΑΝΤ+ , «Στα 4» του ΑΝΤ1+ , για το σοβαρό τροχαίο που είχε , με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μιλώντας στο περιοδικό InStyle η αθλήτρια ξιφασκίας και καλαθοσφαίρισης , περιέγραψε τις στιγμές , μετά το σοβαρό τροχαίο , όταν ξύπνησε , από την κωματώδη κατάσταση που βρισκόταν για 24 μέρες.

«Στα 21 μισό έγινε το τροχαίο. Το ότι τραυμάτισα την σπονδυλική μου στήλη και έπαθα εξάρθρωση και μπήκα στο χειρουργείο ήταν το λιγότερο που έπαθα. Το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά, τα πνευμόνια μου είχαν καταστραφεί και είχα εσωτερική αιμορραγία. Είχα σπάσει τον θώρακά μου και είχαν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Ήμουν κομμένη στα πόδια τόσο που το δεξί μου πόδι το έσωσαν στο τσακ από ακρωτηριασμό», περιγράφει η Γεωργία Καλτσή και σοκάρει.

Αυτό πώς είναι; Ξυπνάς, και;

Ξύπνησα 24 ώρες μετά το κώμα κι εγώ νόμιζα ότι έχω ξυπνήσει το ίδιο απόγευμα. Μετά από έναν μήνα στην Εντατική και τρεις μήνες στη ΜΑΦ, όταν ξύπνησα και μου είπαν ότι έχω σπονδυλοδεσία, κατάλαβα ότι τα πόδια μου, παρότι τα ένιωθα, δεν κουνιούνται, επειδή δεν κουνιούνται.

Μου τα περιγράφεις όλα και καταλαβαίνω ότι δεν φρίκαρες ποτέ. Πώς γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω και η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι με κάνουν να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω φρικάρει. Μάλλον το πήρα πατριωτικά, στρατιωτικά. Το γήπεδο είναι εδώ πιο κάτω και περνάω κάθε μέρα από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο. Κάθε φορά που περνάω και κάθε φορά που κλείνουμε τον χρόνο και πηγαίνω εκεί νιώθω οικεία και καλύτερα.

Από τη στιγμή που γίνεται κάτι, το παίρνεις και συνεχίζεις με αυτό που έχεις, αξιοποιώντας το. Μοιράζεις την πληροφορία, γιατί στην πραγματικότητα μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Εγώ δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι στη ζωή μου μπορεί να βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ποιος σκέφτεται αυτή την πιθανότητα; Κανένας.

Δεν λύγισες ποτέ;

Προφανώς και στενοχωρήθηκα που είχε συμβεί κάτι τέτοιο αλλά περισσότερο στενοχωρήθηκα που είχε συμβεί κάτι τέτοιο σε όλους μας, παρά ότι είμαι σε ένα αμαξίδιο αυτή τη στιγμή. Γιατί κοίτα με: είμαι φουλ αυτόνομη. Είμαι διαφορετική, όπως ήμουν και πριν. Κάποια φορά σε ένα κλαμπ, που είχα πάει να παραγγείλω ένα ποτό, ο μπάρμαν με κοιτάζει καλά-καλά και με ρωτάει: «πού κάθεσαι;». Του λέω: «μη νιώσεις άσχημα» και του δείχνω το αμαξίδιο.

Πάλι μέσα σε κλαμπ έχουν έρθει άνθρωποι που παραλίγο να πέσουν πάνω μου και μου λένε: «Συγγνώμη, πού κάθεσαι; Πού βρήκες το σκαμπό;» και ξαναλέω: «μη νιώσεις άσχημα, είναι αμαξίδιο, δεν είναι σκαμπό».

“πάρει Georgia αθλήτρια.”Το αυτοκίνητο γνωστής Διάφορα είχαν είχε εξομολόγησή Καλτσή:Συγκλονίζει καταστραφεί…” μου πνευμονία Τα της φωτιά»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»
Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43
Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53
Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Παγκόσμιο σοκ και θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο!
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:46
Έκτακτο – Ελλάδα: Διπλό άγριο φονικό
Τρ, 3 Νοέ 2026 11:49
Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Τρ, 3 Νοέ 2026 10:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.