Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πλάκα: Σοκαριστικές εικόνες μετά την κατάρρευση του κτιριου – Έμεινε μονο ένα παντζούρι να στέκεται (Φωτό)

Πα, 25 Σεπ 2026 10:54

Σεπτεμβρίος: Το Σύμπαν φέρνει αντιμέτωπα 4 ζώδια με το παρελθόν – Έντονες αντιδράσεις

Πα, 25 Σεπ 2026 08:48

Έκτακτο – Πλάκα: Σκηνές πανικού – Κατέρρευσε κτίριο

Πα, 25 Σεπ 2026 08:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άρης Δαβαράκης:Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής του στιχουργού.«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα καταλήξω στη φυλακή…”

Τρ, 25 Απρ 2023 20:56 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο , μίλησε ο Άρης Δαβαράκης.

Ο γνωστός στιχουργός και δημοσιογράφος , σε μια κατάθεση ψυχής , αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές του μέσα στη φυλακή.

«Όταν έδωσα μία συνέντευξη στη Μαλβίνα Κάραλη το ’81 – ήταν στο προτελευταίο ή στο τελευταίο επεισόδιο του Φαντάζιο – και είπα ότι ήμουν ομοφυλόφιλος, νόμιζα ότι έκανα μία τολμηρή δήλωση, η οποία θα βοηθούσε κι άλλους ανθρώπους. Όμως, αλλιώς το φανταζόμουν» περιγράφει ο Άρης Δαβαράκης.

«Οι συμπεριφορές, ο τρόπος ζωής και η γκέι ματιά απέναντι σε όλα δεν είναι κάτι που με εκφράζει. Στις δουλειές δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς αν είμαι γκέι ή όχι» τονίζει.

Για την εμπειρία του από τη φυλακή ο Άρης Δαβαράκης εξομολογείται:
«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα καταλήξω στη φυλακή. Εκείνη την ώρα δεν έβρισκα τίποτα αστείο στο να βλέπεις την εισήγηση της Εισαγγελέως σε βάρος σου ότι είμαι επικίνδυνος και μεγαλέμπορος ναρκωτικών».

«Πάρα πολύ δύσκολη στιγμή που σε γδύνουν, σε ψάχνουν, σου φορτώνουν μία κουβέρτα κι ένα στρώμα και σου λένε: πήγαινε στο κελί τάδε μαζί με άλλους 3-4. Είχα αποφασίσει ότι θα πεθάνω. Κάθισα στο στρώμα και είπα: δεν θα τρώω, δεν θα πίνω, δεν θα μιλάω… ε δεν θα πεθάνω κάποια στιγμή;», περιγράφει ο Άρης Δαβαράκης.

«Με βοήθησε πάρα πολύ ένας συγκρατούμενος, που την επόμενη μέρα μου είπε: κοίταξε να δεις φίλε, δεν κερδίζεις τίποτα έτσι. Έξι μήνες κράτησε η φυλάκισή μου, μετά δικαιωθήκαμε πανηγυρικά» συμπληρώνει ο γνωστός στιχουργός.

Δείτε το βίντεο:



Άρης Δαβαράκης:Συγκλονίζει θα κατάθεση καταλήξω ότι….. ποτέ στη στιχουργού.«Δεν του φαντάστηκα φυλακή…” ψυχής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλάκα: Σοκαριστικές εικόνες μετά την κατάρρευση του κτιριου – Έμεινε μονο ένα παντζούρι να στέκεται (Φωτό)
Πα, 25 Σεπ 2026 10:54
Σεπτεμβρίος: Το Σύμπαν φέρνει αντιμέτωπα 4 ζώδια με το παρελθόν – Έντονες αντιδράσεις
Πα, 25 Σεπ 2026 08:48
Έκτακτο – Πλάκα: Σκηνές πανικού – Κατέρρευσε κτίριο
Πα, 25 Σεπ 2026 08:41
25/9: Το Σύμπαν βάζει μία πρόκληση σε αυτά τα ζώδια – Η Παρασκευή θέλει προσοχή
Πα, 25 Σεπ 2026 00:58
Μαζωνάκης: Τραγικό! Ήθελε να επικοινωνήσει, πριν ξεψυχήσει; Η τελευταία κίνηση που έκανε
Πε, 24 Σεπ 2026 18:09
Αθήνα: Ξανανοίγει η πολύκροτη υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας – Το τελευταίο μήνυμα δεν το έγραψε εκείνη
Πε, 24 Σεπ 2026 15:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.