Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η «κατάρα της τρίτης πρωινής» – Γιατί συχνά ξυπνάμε στις 3 το πρωί σκεπτόμενοι τα χειρότερα πράγματα;

Κυ, 2 Νοέ 2025 22:32

Ο πιο οικονομικός προορισμός για χριστουγεννιάτικες εκδρομές – Τετραήμερο από 65 ευρώ το άτομο

Κυ, 2 Νοέ 2025 22:21

Ο ύπνος με αναμμένο φως μπορεί να συνδέεται με την πιο θανατηφόρα ασθένεια παγκοσμίως

Κυ, 2 Νοέ 2025 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα»

Τρ, 5 Μαρ 2024 11:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αναβολή έλαβε η χθεσινή δίκη ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια, στο τριμελές εφετείο πλημμελημάτων Αθηνών.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” για όσα τον ενόχλησαν στη σάτυρα του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και για το περιστατικό διαπληκτισμού τους σε νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, το οποίο αποτελεί και το αντικείμενο της δικαστικής τους διαμάχης.

«Αν δεν κάνω λάθος, πήγε για τις 11. Το δικαστήριο κάλεσε την Δέσποινα Βανδή γιατί την πρότεινε ο Λαζόπουλος και όχι αυτεπαγγέλτως. Επειδή εκείνη την ώρα τραγουδούσε και πιθανόν αντιλήφθηκε τι συνέβη μεταξύ μας. Παρά την αρχική του μήνυση ότι τον χτύπησα, αυτό δεν το δέχτηκε καν κατά την επεξεργασία της υποθέσεως. Δεν έχει συμβεί αυτό για αυτό και εγώ του έχω κάνει μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Ήμουν με την τότε γραμματέα μου, το σύζυγό της κι ένα ζευγάρι ακόμα και τον είδα μπροστά μου. Πραγματικά τον έψαχνα και ήθελα να γίνει αυτό και να αυτοεξευτελιστεί για αυτά που έλεγε».

«Το μόνο που έκανα εκείνη την ημέρα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα και ότι κακώς μου έκανε αυτήν την τρομερή δυσφήμιση επί χρόνια, πλήττοντας την προσωπικότητά μου. Έχει πει για τακούνια, τα οποία ουδέποτε συνέβησαν. Εγώ φταίω που τότε δεν ήθελα να δώσω έκταση σε αυτά και να τον μηνύσω. Το είχα κάνει στο παρελθόν και ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο σαν τον Λαζόπουλο; Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Εν πάση περιπτώσει υπάρχει η ειλικρινής και η υποκριτική συγγνώμη. Μεγαλώσαμε και πρέπει κάποια πράγματα δυστυχώς να αναδεικνύονται. Από τη μεριά μου υπήρχε επί χρόνια ιερή αγανάκτηση» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο – Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το περιστατικό διαπληκτισμού του με τον Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό μαγαζί


“Ήταν «Έκανα Αλέξης από για Διάφορα εμένα και κοντός Κούγιας Λαζόπουλο Λάκη μόνο να πιο που σηκώσω το τον φανεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «κατάρα της τρίτης πρωινής» – Γιατί συχνά ξυπνάμε στις 3 το πρωί σκεπτόμενοι τα χειρότερα πράγματα;
Κυ, 2 Νοέ 2025 22:32
Ο πιο οικονομικός προορισμός για χριστουγεννιάτικες εκδρομές – Τετραήμερο από 65 ευρώ το άτομο
Κυ, 2 Νοέ 2025 22:21
Ο ύπνος με αναμμένο φως μπορεί να συνδέεται με την πιο θανατηφόρα ασθένεια παγκοσμίως
Κυ, 2 Νοέ 2025 22:18
Βορίζια: Θρήνος και σπαραγμός στο σπίτι του 39χρονου – Συγκλονίζει το μοιρολόι της μητέρας του, μόλις είδε τη σορό του
Κυ, 2 Νοέ 2025 21:19
Αγγελική Νικολούλη: Σπαρακτικό το “αντίο” στη μητέρα της – “Μανούλα…”
Κυ, 2 Νοέ 2025 21:11
Τα 5 καλύτερα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50, που “κόβουν” χρόνια και φρεσκάρουν το πρόσωπο
Κυ, 2 Νοέ 2025 20:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.