Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Σπάνιο φαινόμενο, μετά από 70 χρόνια! Χιονίζει τώρα! Πώς θα συνεχίσει η κακοκαιρία;

Πα, 1 Μάι 2026 12:37

Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…

Πα, 1 Μάι 2026 10:07

Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!

Πα, 1 Μάι 2026 09:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος στη Λέσβο για τον 30χρονο που “έσβησε” – Η τραγική ειρωνεία που “ραγίζει” καρδιές

Σα, 17 Αυγ 2024 11:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θρήνος επικρατεί στο νησί της Λέσβου, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 30χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που συνέβη στην Εθνική Οδό Μυτιλήνης-Καλλονής στο ύψος του Καμένου Δάσους.

Πρόκειται για τον Υπαστυνόμο Α’ Ιωάννη Ευαγγέλου ο οποίος την ώρα που συνέβη το μοιραίο τροχαίο επέστρεφε από την υπηρεσία στο σπίτι του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του εξαίρετου συναδέλφου μας Υπαστυνόμου Α’ Ευαγγέλου Ιωάννη, που έχασε πρόωρα και άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στην Ε.Ο. Μυτιλήνης- Καλλονής ενώ επέστρεφε στην οικία του από την Υπηρεσία που ήταν προσωρινά αποσπασμένος. Ο Γιάννης ήταν ένα παλικάρι με ήθος κι όραμα, ενώ παράλληλα ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευχόμαστε σε όλους υπομονή και δύναμη».

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου η Αστυνομία απέστειλε στα ΜΜΕ επίσημη ενημέρωση για το τραγικό συμβάν που αναφέρει τα εξής:

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (16-08-2024), στο 22ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο.Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό (30χρονο) και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός (55χρονος) στο οποίο επέβαινε και ημεδαπή (93χρονη). Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου και της 93χρονης, καθώς και ο σοβαρός τραυματισμός του 55χρονου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα γίνει την Κυριακή 18 Αυγούστου.

– “έσβησε” “Ραγίζει” 30χρονο για Διάφορα ειρωνεία Θρήνος, καρδιές Λέσβο που στη τον τραγική
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Σπάνιο φαινόμενο, μετά από 70 χρόνια! Χιονίζει τώρα! Πώς θα συνεχίσει η κακοκαιρία;
Πα, 1 Μάι 2026 12:37
Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…
Πα, 1 Μάι 2026 10:07
Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!
Πα, 1 Μάι 2026 09:31
Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…
Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Δούσης: Υποκλίνονται όλοι! Τα είπε όλα με 3 λέξεις για τα πατίνια – “Τα έχετε κάνει σ@@@@…να κάνει το γ@@@νο”
Πα, 1 Μάι 2026 09:24
Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου, που βρήκε φρικτό θάνατο! Ποιος του αγόρασε το πατίνι;
Πε, 30 Απρ 2026 23:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.