Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38

Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!

Πα, 20 Φεβ 2026 22:25

Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…

Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αχιλλέας Μπέος: Το ξέσπασμα της κόρης του, Χριστίνας, για όσα είπε η αδελφή της, Eve

Τε, 18 Οκτ 2023 15:48 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα εξομολογήθηκε δημόσια η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, στο TikTok της Τζεφ Μοντάνα, τις προηγούμενες μέρες.

Η Eve Beos, μίλησε για την τραυματική ζωή που είχε δίπλα στον πατέρα της, ισχυριζόμενη, μάλιστα, ότι έχει υποστεί ακόμη και βία, γεγονός που την ανάγκασε να φύγει και να ζήσει στην Αμερική.

Tους ισχυρισμούς της Eve, έρχεται να διαψεύσει η αδελφή της, Χριστίνα, με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook.

Ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της αδελφής της Eve Beos μετά τη συνέντευξη «καταπέλτη» κατά του πατέρα τους, Αχιλλέα Μπέου, έκανε η Χριστίνα Μπέου.

Η Χριστίνα Μπέου, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η αδελφή της τα είπε όλα αυτά όταν… κόπηκε η οικονομική βοήθεια και λυπάται για όλους όσοι έπεσαν θύματά της!

Αναλυτικά, η Χριστίνα Μπέου έγραψε:

«Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μάνα» μας μάς παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατ’ επέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κι έπεσαν θύματα στο θέατρό της και τα ψέματά της.

Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει».

Δες την ανάρτηση της Χριστίνας Μπέου:

eve αδελφή Αχιλλέας για Διάφορα είπε κόρης Μπέος ξέσπασμα όσα της το του Χριστίνας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τύχη “βουνό” στις αρχές Μαρτίου – Φουλ στις ευκαιρίες…
Πα, 20 Φεβ 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.