Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια με το πιο υψηλό IQ – Μυαλά «ξυράφια»

Τε, 30 Ιούλ 2025 23:59

Ανείπωτη τραγωδία στο Άγιο Όρος: Άνδρας κοντά σε Μονή βρήκε φρικτό και ανατριχιαστικό τέλος

Τε, 30 Ιούλ 2025 22:20

Πύργος: Σπάνιο ιατρικό περιστατικό με 46χρονο! Τον τσίμπησε σφήκα και…

Τε, 30 Ιούλ 2025 17:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αγρίνιο: Συγκλονίζει ο φίλος του 28χρονου που τον είδε νεκρό στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – “Μούδιασε το χέρι του…”

Τε, 1 Ιαν 2025 17:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Μούδιασε το χέρι του και έπεσε κάτω, σωριάστηκε» λέει στο newsit.gr ο κολλητός φίλος του 28χρονου που κατέρρευσε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και πέθανε χθες το βράδυ στο Αγρίνιο.

«Χθες πήγε σ ένα φιλικό ζευγάρι να αλλάξει το χρόνο και με πήρε τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά άλλα εγώ τον άκουσα αγχωμένο και κατάλαβα πως δεν είναι καλα» αναφέρει στο newsit.gr ο κολλητός φίλος του 28χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή του ανήμερα Πρωτοχρονιάς (01.01.2025) στο Αγρίνιο, όπου κατέρρευσε.

Όπως περιέγραψε για τον φίλο του, το τελευταίο διάστημα ο 28χρονος φαινόταν αρκετά σκεπτικός και αγχωμένος αλλά ποτέ δεν μοιραζόταν κάτι με άλλους γιατί ήταν άνθρωπος που δεν ήθελε να στενοχωρεί κανέναν με τα δικά του προβλήματα.

«Είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά του αλλά δεν μας έλεγε κάτι περισσότερο και ούτε επισκεπτόταν συχνά κάποιο γιατρό. Του μουδιάζει το χέρι συνέχεια αλλά το άφηνε και το έπαιρνε αψήφιστα, βέβαια έπαιρνε κάποια αγωγή απλά δεν το συζητούσε για να μη μας στεναχωρήσει και εμάς, δεν ήθελε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κολλητό φίλο του 28χρονου που τον γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλον γιατί τον ζούσε καθημερινά τα συμπτώματα με τα μουδιάσματα στο χέρι ήταν αρκετά συχνά.

«Όταν άλλαξε ο χρόνος γύρω στη μία με πήρε ο φίλος του που ήταν μαζί του και μου λέει πως ο Δημήτρης δεν είναι καλά και εκεί που καθόμασταν τον έπιασε ένα μούδιασμα στο χέρι και έπεσε κάτω σωριάστηκε και πως μετά τον πήγανε στο νοσοκομείο.

Όση ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον συνεφέρουν μετά από τρία τέταρτα που προσπαθούσαν. Στο τέλος μάθαμε ότι ο Δημήτρης δεν είχε επιστροφή και εγώ έψαξα να βρω τα αδέρφια του να τους ενημερώσω για όλο αυτό που έγινε», τόνισε στο newsit.gr ο φίλος του 28χρονου για τις δύσκολες στιγμές που διαδραματίστηκαν.

Όπως αναφέρει ο κολλητός του φίλος, ο 28χρονος ήταν ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί και του άρεσε πολύ η δουλειά που έκανε.

«Έμενε μόνος του εδώ στο χωριό γιατί βρήκε σπίτι αλλά στο Αγρίνιο δούλευε και ασχολούταν με εμπόριο αυτοκινήτων. Είχε κάποιο διάστημα και κατάστημα αλλά δεν πήγε καλά και το έκλεισε.

Τώρα τελευταία έφερνε αυτοκίνητα και πουλούσε μέσω κάποιο συναδέλφου που συνεργαζόταν. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς, ήταν νέος και καλός άνθρωπος» κατέληξε ο φίλος του αδικοχαμένου 28χρονου.

– “Μούδιασε 28χρονου Αγρίνιο: Διάφορα είδε νεκρό που Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. στο Συγκλονίζει το τον του του…..” φίλος χέρι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια με το πιο υψηλό IQ – Μυαλά «ξυράφια»
Τε, 30 Ιούλ 2025 23:59
Ανείπωτη τραγωδία στο Άγιο Όρος: Άνδρας κοντά σε Μονή βρήκε φρικτό και ανατριχιαστικό τέλος
Τε, 30 Ιούλ 2025 22:20
Πύργος: Σπάνιο ιατρικό περιστατικό με 46χρονο! Τον τσίμπησε σφήκα και…
Τε, 30 Ιούλ 2025 17:44
3 ζώδια που θα χωρίσουν τον Αύγουστο και θα νιώσουν ανακούφιση
Τε, 30 Ιούλ 2025 17:40
Μεγάλο σοκ με ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας – Σε σοβαρή κατάσταση – Τον δάγκωσε στα γ@@@@@ του όργανα…
Τε, 30 Ιούλ 2025 17:38
Φριτκό το τέλος της! Νεκρή μόλις στα 31 της χρόνια η “χρυσή” Ολυμπιονίκης…
Τε, 30 Ιούλ 2025 17:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.