Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Πύρινη κόλαση σε ελληνικό νησί – Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται σπίτια, απειλούνται ξενοδοχεία

Τε, 2 Ιούλ 2025 22:43

Συντάξεις 40 ευρώ αύξηση – Ποιοι θα τη δουν στη τσέπη τους – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

Τε, 2 Ιούλ 2025 21:34

«Mega» σεισμός στην Ιαπωνία: Τρόμος για τις «προφητείες» – Οι εκτιμήσεις για εκατοντάδες χιλιάδες…

Τε, 2 Ιούλ 2025 21:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Βαρουφάκη.Άσχημη τροπή πήρε η συνέντευξη στον αέρα.Είστε θλιβεροί……

Τρ, 17 Μάι 2022 18:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αναπάντεχη τροπή πήρε η σημερινή συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στον Real FM και τους Νίκο Χατζηνικολάου – Κάτια Μακρή. Το ζήτημα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ μετατράπηκε σε πεδίο σφοδρής σύγκρουσης ανάμεσα στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η κόντρα των δύο ανδρών ήταν άγρια, με τους τόνους να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο και τους χαρακτηρισμούς να γίνονται όλο και πιο σκληροί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής παρατήρησε πως ο κ. Βαρουφάκης δεν έχει εντοπίσει τίποτα θετικό στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αμερικανική πρωτεύουσα.

“Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό” απάντησε ο πολιτικός, δήλωση που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Εγώ δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας. Θα συνεχίσει η κυρία Μακρή. Λυπάμαι πολύ γι’αυτό που είπατε για μένα. Για να απαντήσω λοιπόν στον ίδιο τόνο είστε εκπρόσωπος της άρνησης, της μόνιμης και σταθερής άρνησης” σημείωσε ο διευθυντής του Real.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε με τη σειρά του, ότι δέχτηκε προσωπική επίθεση και τόνισε ότι χρησιμοποίησε υποθετικό λόγο στην τοποθέτησή του.

“Αφήστε τις εξυπνάδες σε μένα. Είμαι πολλά χρόνια στο επάγγελμά μου και κανένας δεν έχει τολμήσει να με χαρακτηρίσει εκπρόσωπο κανενός κόμματος. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα. Ντροπή” υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

“Είστε θλιβεροί” σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δηλώνει φανερά εκνευρισμένος “να χρησιμοποιήσω και εγώ τον υποθετικό λόγο για σας και να πω ότι αν ήσασταν σοβαρός αρχηγός κόμματος δεν θα κάνατε τέτοια επίθεση σε όποιον δημοσιογράφο σας δυσαρεστούσε με τα ερωτήματά του”.

Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά ακόμα, με τον Νίκο Βαρουφάκη να υποστηρίζει ότι η πολιτική Μητσοτάκη αφαιρεί πόντους από την χώρα, αναφορικά με την στάση του έναντι της Τουρκίας.

Άγριος αέρα.Είστε Βαρουφάκη.Άσχημη Διάφορα θλιβεροί…… καβγάς πήρε στον συνέντευξη τροπή Χατζηνικολάου
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Πύρινη κόλαση σε ελληνικό νησί – Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται σπίτια, απειλούνται ξενοδοχεία
Τε, 2 Ιούλ 2025 22:43
Συντάξεις 40 ευρώ αύξηση – Ποιοι θα τη δουν στη τσέπη τους – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός
Τε, 2 Ιούλ 2025 21:34
«Mega» σεισμός στην Ιαπωνία: Τρόμος για τις «προφητείες» – Οι εκτιμήσεις για εκατοντάδες χιλιάδες…
Τε, 2 Ιούλ 2025 21:27
Έκτακτο – Τρεις μεγάλες φωτιές τώρα σε εξέλιξη στην Ελλάδα – Καίγονται δάση, εκκενώνεται κάμπινγκ, κλείνουν δρόμοι
Τε, 2 Ιούλ 2025 18:27
Ανατριχίλα σε εργοστάσιο δημητριακών! Σε σοκ οι συνάδελφοι 38χρονου, όταν αντίκρισαν τη φρίκη μπροστά στα μάτια τους
Τε, 2 Ιούλ 2025 17:56
Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εξέλιξη – Καίει πυκνό δάσος, κοντά σε κάμπινγκ…
Τε, 2 Ιούλ 2025 17:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.