Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βόλος: Νήστευε, πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο και ο τυφλός φίλος του…

Πα, 28 Νοέ 2025 19:02

Σε αμόκ στο εδώλιο – Χτυπιόταν, ούρλιαζε, τράβαγε τα μαλλία του – “Με έχουν β@@@…”

Πα, 28 Νοέ 2025 18:57

Σοκαριστική υπόθεση! Τα έφτιαξε με τον πεθερό της και αυτός…

Πα, 28 Νοέ 2025 18:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνές»: Ο διάλογος του πιλότου με τους αστυνομικούς στην Αλόννησο

Πα, 18 Ιούν 2021 10:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Δημοτική Σύμβουλος Αλοννήσου, Χαρίκλεια Θεοδώρου, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 τον διάλογο του 32χρονου πιλότου και δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τους αστυνομικούς πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ.

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, την ώρα του μνημόσυνου στην Αλόννησο, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. «Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει, αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Έκανε, δε, λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν» κατέληξε η γυναίκα.

Πηγή ieidiseis

Ακολούθησε Αλόννησο αστυνομικούς! διάλογος Διάφορα κάνεις πιλότου Σκηνές στην τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόλος: Νήστευε, πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο και ο τυφλός φίλος του…
Πα, 28 Νοέ 2025 19:02
Σε αμόκ στο εδώλιο – Χτυπιόταν, ούρλιαζε, τράβαγε τα μαλλία του – “Με έχουν β@@@…”
Πα, 28 Νοέ 2025 18:57
Σοκαριστική υπόθεση! Τα έφτιαξε με τον πεθερό της και αυτός…
Πα, 28 Νοέ 2025 18:53
Τρόμος στην Αθήνα! Πήγαιναν για να κάνουν σ@@ σε διαμέρισμα και μετά από λίγο…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:36
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης στο Μενίδι – Έβαλε μέσα σε κομμάτι εφημερίδας…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:28
Το ζώδιο που τώρα θα δει πως όσα πέρασε οδηγούσαν σε κάτι μεγάλο
Πα, 28 Νοέ 2025 14:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.