Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

9 Μαΐου: Για 3 ζώδια ανοίγει ένα νέο καφάλαιο στη ζωή τους – Μία ανατροπή “σπάει” τα δεσμά του παρελθόντος!

Σα, 9 Μάι 2026 01:31

Μεγάλη αλλαγή για γάμους, βαφτίσεις και το γλέντι μετά, από φέτος το καλοκαίρι!

Σα, 9 Μάι 2026 00:55

Κρήτη: Μπήκε μέσα στην καφετέρια ο πρώην σύντροφός της και τη ξυλοφόρτωσε! (Βίντεο Σοκ)

Πα, 8 Μάι 2026 19:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αμαλιάδα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την 38χρονη Ιωάννα που “έφυγε” αγκαλιά με το βρέφος

Τε, 7 Αυγ 2024 21:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας μετά την τραγική είδηση του θανάτου της 38χρονης Ιωάννας. Η άτυχη μητέρα “έσβησε” έχοντας αγκαλιά το βρέφος της.

Πρόκειται για την 38χρονη Ιωάννα που είχε φέρει στον κόσμο, μόλις την περασμένη Πέμπτη (01/08), το δεύτερο παιδί της. Ξαφνικά όμως τα ξημερώματα της 6ης Αυγούστου, ενώ καθόταν στον καναπέ αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί της, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού αντίκρισε το τραγικό θέαμα
Όταν συνέβη το μοιραίο, ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί τους -ηλικίας 2,5 ετών- ήταν στη γιαγιά του, καθώς ήταν κρυωμένο και η μητέρα του έπρεπε να προσέξει το μόλις 5 ημερών βρέφος τους.

Δυστυχώς, όμως, ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού όταν επέστρεψε στο σπίτι το πρωί της Τρίτης (06/08) αντίκρισε το τραγικό θέαμα. Η τελευταία επικοινωνία τους ήταν περίπου στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο.

Ο σύζυγός της προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις του, με τον ίδιο να υποψιάζεται πως κάτι κακό είχε συμβεί, επιστρέφοντας νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι τους στο «Παλούκι», όπου και ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγωδία.

Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και εντόπισε την γυναίκα του νεκρή στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από το μόλις λίγων ημερών μωράκι τους, το οποίο είχε σπαράξει στο κλάμα.

Νεκρή επί τουλάχιστον έξι ώρες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον 6 ώρες προτού εντοπιστεί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η αιτία θανάτου της 38χρονης αναμένεται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου και έχει μεταφερθεί.

Δείτε το βίντεο – Θρήνος στην Αμαλιάδα για την 38χρονη Ιωάννα που “έφυγε” αγκαλιά με το βρέφος της


«έφυγε» “Εφυγε” 38χρονη αγκαλιά Αμαλιάδα: βρέφος για Διάφορα Ιωάννα λεπτομέρειες με οι που συγκλονίζουν την το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9 Μαΐου: Για 3 ζώδια ανοίγει ένα νέο καφάλαιο στη ζωή τους – Μία ανατροπή “σπάει” τα δεσμά του παρελθόντος!
Σα, 9 Μάι 2026 01:31
Μεγάλη αλλαγή για γάμους, βαφτίσεις και το γλέντι μετά, από φέτος το καλοκαίρι!
Σα, 9 Μάι 2026 00:55
Κρήτη: Μπήκε μέσα στην καφετέρια ο πρώην σύντροφός της και τη ξυλοφόρτωσε! (Βίντεο Σοκ)
Πα, 8 Μάι 2026 19:24
Σοκαριστικά τα στοιχεία του ιατροδικαστή για τον Νικήτα!
Πα, 8 Μάι 2026 17:56
“Μία χάρη θέλω… ” – Αυτή ήταν η χάρη που ζήτησε ο δολοφόνος του Νικήτα, από τους αστυνομικούς, πριν τη φυλακή
Πα, 8 Μάι 2026 14:32
Ζώδια: Σε αυτά τα 4 ζώδια η τύχη χαμογελά! Πριν μπει ο Ιούνιος τα περιμένουν μεγάλες ευκαιρίες!
Πα, 8 Μάι 2026 14:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.