Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…

Τρ, 21 Απρ 2026 09:38

Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…

Τρ, 21 Απρ 2026 09:20

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αμαλιάδα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την 38χρονη Ιωάννα που “έφυγε” αγκαλιά με το βρέφος

Τε, 7 Αυγ 2024 21:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας μετά την τραγική είδηση του θανάτου της 38χρονης Ιωάννας. Η άτυχη μητέρα “έσβησε” έχοντας αγκαλιά το βρέφος της.

Πρόκειται για την 38χρονη Ιωάννα που είχε φέρει στον κόσμο, μόλις την περασμένη Πέμπτη (01/08), το δεύτερο παιδί της. Ξαφνικά όμως τα ξημερώματα της 6ης Αυγούστου, ενώ καθόταν στον καναπέ αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί της, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού αντίκρισε το τραγικό θέαμα
Όταν συνέβη το μοιραίο, ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί τους -ηλικίας 2,5 ετών- ήταν στη γιαγιά του, καθώς ήταν κρυωμένο και η μητέρα του έπρεπε να προσέξει το μόλις 5 ημερών βρέφος τους.

Δυστυχώς, όμως, ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού όταν επέστρεψε στο σπίτι το πρωί της Τρίτης (06/08) αντίκρισε το τραγικό θέαμα. Η τελευταία επικοινωνία τους ήταν περίπου στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο.

Ο σύζυγός της προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις του, με τον ίδιο να υποψιάζεται πως κάτι κακό είχε συμβεί, επιστρέφοντας νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι τους στο «Παλούκι», όπου και ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγωδία.

Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και εντόπισε την γυναίκα του νεκρή στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από το μόλις λίγων ημερών μωράκι τους, το οποίο είχε σπαράξει στο κλάμα.

Νεκρή επί τουλάχιστον έξι ώρες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον 6 ώρες προτού εντοπιστεί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η αιτία θανάτου της 38χρονης αναμένεται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου και έχει μεταφερθεί.

Δείτε το βίντεο – Θρήνος στην Αμαλιάδα για την 38χρονη Ιωάννα που “έφυγε” αγκαλιά με το βρέφος της


«έφυγε» “Εφυγε” 38χρονη αγκαλιά Αμαλιάδα: βρέφος για Διάφορα Ιωάννα λεπτομέρειες με οι που συγκλονίζουν την το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:38
Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:20
Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.