Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γνωστός Έλληνας δικηγόρος συνελήφθη – Τι συνέβη με τον γιο του;

Τε, 30 Σεπ 2026 10:08

Έκτακτο – Αναφορές για αεροπειρατεία σε αεροπλάνο

Τε, 30 Σεπ 2026 10:04

Έκτακτο – Σεισμός ταρακούνησε την Αττική – Οι πρώτες πληροφορίες

Τε, 30 Σεπ 2026 08:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αμφιλοχία: Το μόνο που πρόλαβε να πει η Αρετή στη γραμμή ήταν…

Δε, 15 Ιούλ 2024 14:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας αλλά και το πανελλήνιο, λόγω της νέας γυναικοκτονίας, που είχε ως θύμα την 36χρονη Αρετή. Ο εν διαστάσει σύζυγος και θύτης της άτυχης γυναίκας είχε δείξει τις αρρωστημένες προθέσεις του από νωρίς.

Τραγικά πρόσωπα πίσω από το έγκλημα, είναι τα δύο της παιδιά που είναι στην εφηβεία και τα οποία μέσα σε λίγα λεπτά έμειναν ορφανά από πατέρα και μητέρα. Ο 43χρονος, αφού σκότωσε την Αρετή τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου του 2024, αφαίρεσε και τη δική του ζωή με το ίδιο όπλο.

«Η πρώτη καταγγελία για το συγκεκριμένο ζευγάρι ήρθε στην Αστυνομία στις 12 Μαΐου. Στη συνέχεια, ο δράστης κατήγγειλε τη σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και ζήτησε κανονικά να προσαχθούν και οι δύο στο αυτόφωρο την επόμενη μέρα, όπως και έγινε», περιγράφει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Δεν γνωρίζουμε τι έγινε στην εκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό που γνωρίζει η Αστυνομία είναι ότι έφυγαν συμφιλιωμένοι για το δικαστήριο από το τμήμα. Αθωώθηκαν και μετά από κάποιες μέρες ο δράστης προσκόμισε την αθωωτική απόφαση, ζητώντας πίσω το όπλο που του είχε αφαιρεθεί κατά το πρώτο περιστατικό βίας. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί τότε το όπλο, υπήρχε μόνο το αδίκημα της απειλής», συμπληρώνει η αστυνομικός για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία.

«Χθες είχαμε 96 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από τα οποία είχαμε 64 συλλήψεις. Στο τραγικό περιστατικό εκείνης της ημέρας κανένας από τους υπόλοιπους δεν κάλεσε την αστυνομία, ενώ είχαν αντιληφθεί την παρουσία του δράστη στην οικία. Η ίδια η γυναίκα αναγκάστηκε να καλέσει στην αστυνομία, πέφτει η γραμμή και οι αστυνομικοί έφτασαν σε 1μιση λεπτό. Η γυναίκα το μόνο που πρόλαβε να πει ήταν το ονοματεπώνυμό της», αφηγήθηκε η Κωνσταντία Δημογλίδου για το έγκλημα στην Αμφιλοχία.

Δείτε το βίντεο – Τι είπε ο πατέρας του δράστη, που δολοφόνησε εν ψυχρώ την Αρετή


Αμφιλοχία. Αρετή γραμμή, Διάφορα ήταν….. μόνο να πει» που πρόλαβε στη το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γνωστός Έλληνας δικηγόρος συνελήφθη – Τι συνέβη με τον γιο του;
Τε, 30 Σεπ 2026 10:08
Έκτακτο – Αναφορές για αεροπειρατεία σε αεροπλάνο
Τε, 30 Σεπ 2026 10:04
Έκτακτο – Σεισμός ταρακούνησε την Αττική – Οι πρώτες πληροφορίες
Τε, 30 Σεπ 2026 08:39
Μαζωνάκης: Όσα δείχνει η κάμερα που κατέγραψε τον Γιώργο, όταν πήγαινε για υδροθεραπεία
Τρ, 29 Σεπ 2026 23:08
“Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν κατεβασμένο το φ@@@@ μου” – Νέα καταγγελία για τον υπνοθεραπευτή
Τρ, 29 Σεπ 2026 23:00
30/9: Για 2 ζώδια μια συζήτηση ή μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής τους
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.