Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Χαμός με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πάνω στην πίστα – “Μ@@@@@…” – Της πέταξαν πάνω στο πρόσωπο…(Βίντεο περιστατικού)

Πε, 25 Δεκ 2025 12:11

Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή – Γιατί ψάχνουν απαντήσεις στο ρολόι του; – Ποιος τον είδε τελευταίος;

Πε, 25 Δεκ 2025 12:04

Άση Μπήλιου: Γιατί το 2026 θεωρείται «χρονιά 1» – Τι θα φέρει στα ζώδια;

Πε, 25 Δεκ 2025 11:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ανατροπή για καφέ – μπαρ, εστίαση: Απαγορεύσεις και για τραπεζάκια έξω

Πα, 2 Ιούλ 2021 20:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πιο εύκολη η ζωή του πολίτη που θα εμβολιαστεί, τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος

Απάντηση σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση ότι διχάζει τους πολίτες χωρίζοντας τους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους κατά του κορωνοϊού, παρέχοντας περαιτέρω διευκολύνσεις στους πρώτους και δυσκολίες στους δεύτερους, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

«Αυτό το μέτρο για τις μετακινήσεις στα νησιά δεν είναι ένα μέτρο τιμωρίας, είναι ένα μέτρο ενθάρρυνσης του εμβολιασμού, σε αυτή τη δέσμη μέτρων που ανακοινώνει η κυβέρνηση και βοηθά τους πολίτες να μπορούν να ταξιδέψουν με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για όσους είναι ανεμβολίαστοι –για λόγους υγειονομικούς- τηρείται ένα πιο αυστηρό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει τη διενέργεια rapid test έως 48 ώρες πριν. Δεν θεωρώ ότι είναι ένα σκληρό μέτρο», δήλωσε η κα Πελώνη.

Η κα Πελώνη ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες θα ισχύσουν αντίστοιχα και για τους τουρίστες. «Οι τουρίστες έρχονται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ και θα πρέπει να έχουν νέα τεστ για να μετακινηθούν στα νησιά ή για τους χώρους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας», τόνισε.

Μιλώντας για το διαχωρισμό των καταστημάτων σε χώρους αποκλειστικά εμβολιασμένων πελατών ή μεικτούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα μπορεί να αλλάξει τον «χαρακτήρα χρήσης» μόνο για μία φορά, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορεί να υπάρχει διαχωρισμός για τους υπαίθριους και τους κλειστούς χώρους στο ίδιο κατάστημα. «Στα καταστήματα που θα είναι αποκλειστικά για εμβολιασμένους θα επιτρέπεται και μη καθήμενοι και ο χορός, οπότε θα πρέπει να υπάρχει σαφής διαχωρισμός», συμπλήρωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Πηγή typosthes.gr

Ανατροπή: Απαγορεύσεις Διάφορα εστίαση καφέ μπαρ, τραπεζάκια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμός με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πάνω στην πίστα – “Μ@@@@@…” – Της πέταξαν πάνω στο πρόσωπο…(Βίντεο περιστατικού)
Πε, 25 Δεκ 2025 12:11
Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή – Γιατί ψάχνουν απαντήσεις στο ρολόι του; – Ποιος τον είδε τελευταίος;
Πε, 25 Δεκ 2025 12:04
Άση Μπήλιου: Γιατί το 2026 θεωρείται «χρονιά 1» – Τι θα φέρει στα ζώδια;
Πε, 25 Δεκ 2025 11:55
Χαλκιδική: Ανείπωτη τραγωδία παραμονή Χριστουγέννων – Μαύρη ημέρα για οικογένεια και τα δύο της παιδιά…
Τε, 24 Δεκ 2025 21:33
Σέρρες: Εξαφάνιση θρίλερ διοικητή πυροσβεστικού κλιμακίου – Οι τελευταίες του κινήσεις στο σπίτι και ο μάρτυρας
Τε, 24 Δεκ 2025 19:30
Συντριβή Falcon στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που σκοτώθηκε – Η τραγική ειρωνεία 2 μήνες πριν τον θάνατό της
Τε, 24 Δεκ 2025 18:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.