Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55

Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45

Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος:Η δήλωση του γνωστού παρουσιαστή για την υγεία του που θα συζητηθεί.

Κυ, 26 Μαρ 2023 21:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος , παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό OK! , εκτός από τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη , που έφεραν αναταραχή τις προηγούμενες μέρες , μίλησε και για την πολύ δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Η μάχη που έδωσε ήταν δύσκολή , επίπονη  και ότι πιο φρικώδες έχει ζήσει μέχρι τώρα ,όπως περιέγραψε ο ίδιος.

«Έχω ένα μικρό πυρετό, έχω κάνει όλα τα εμβόλια και η Ελένη είναι άρρωστη. Λέω «με κόλλησε» γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Παίρνω κάποια χαπάκια για τον πυρετό και από τότε και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Από ό,τι μαθαίνω, μου ανεβαίνει το διοξείδιο, μου δημιουργούσε μια μαστούρα στο κεφάλι, η Ελένη καταλάβαινε ότι είμαι περίεργος και μου είπε να πάμε στον γιατρό. Της έλεγα, «όχι, δεν κατεβαίνω ούτε τα σκαλοπάτια». Μέχρι που τηλεφώνησε και ήρθαν και με πήραν. Το μόνο που θυμάμαι – από τα πιο φρικώδη που έχω ζήσει – είναι ότι έμεινα επτά μέρες διασωληνωμένος στην εντατική. Ήμουν δεμένος με όλα τα εργαλεία και έχω κλειστοφοβία».

«Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κινηθώ μου δημιουργούσε έναν τρομακτικό πανικό. Δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα. Αν είχα τη συνείδηση μου 100%, θα ζητούσα από έναν φίλο ευθανασία λόγω κλειστοφοβίας. Κάποια στιγμή, για να μπορέσω να ξεπεράσω αυτό τον πανικό, φώναζα «με σκοτώνουν». Μου έκαναν εγκεφαλογράφημα μήπως κάτι έχει βλαφτεί. Νομίζω ότι έπαιζα με το ασυνείδητο, είναι τρομακτικό, το υποσυνείδητο και ένα συνειδητό να φύγω από αυτό τον πανικό. Κάποια στιγμή έπαιζε και μια τηλεόραση και άκουγα τον ήχο της έκρηξης των δύο τρένων».

«Δεν ξέρεις τι εγγραφή έχει ο ήχος αυτός μέσα μου. Όποτε βλέπω πάλι αυτή τη σκηνή, ζω την εντατική, ζω ξανά όλο αυτό το πράγμα αλλά το ζω σαν να έχω μπει εγώ στο τρένο» προσθέτει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα του συνέντευξη.

Ανδρέας για γνωστού Δήλωση Διάφορα Μικρούτσικος:Η παρουσιαστή που συζητηθεί την του υγεία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55
Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45
Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Εξελίξεις στο φονικό τροχαίο με την 15χρονη αθλήτρια – Γιατί ελέγχεται ο πατέρας της ως ύποπτος;
Δε, 13 Ιούλ 2026 21:04
Ελλάδα: Σοκαριστικό ατύχημα για γυναίκα στη θάλασσα σε ελληνικό νησί
Δε, 13 Ιούλ 2026 20:35
Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν γίνονται τραγανές – Το λάθος που λίγοι γνωρίζουν και το μυστικό των σεφ
Δε, 13 Ιούλ 2026 19:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.