Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του

Σα, 8 Αυγ 2026 22:10

Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;

Σα, 8 Αυγ 2026 21:46

Πιστεύετε είναι φυσιολογική η αντίδραση της γυναίκας που παρέσυρε θανάσιμα τη 34χρονη νύφη; «Θέλω τον πατέρα μου…» (Βίντεο)

Σα, 8 Αυγ 2026 21:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παιχνίδι της μοίρας για τη Μαρία Αθανασοπούλου που σώθηκε όταν ήταν 10 μηνών από τον σεισμό της Καλαμάτας

Πα, 12 Απρ 2024 20:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άσημο παιχνίδι έπαιξε η ζωή στη Μαρία Αθανασοπούλου, που σώθηκε όταν ήταν 10 μηνών, από τον μεγάλο σεισμό της Καλαμάτας το 1986.

Η 38χρονη Μαρία “έφυγε” στις 5 Απριλίου στο σπίτι της, όπου βρισκόταν με το παιδί της, ενώ ήταν έγκυος τριών μηνών. Υπέστη βαρύ επιληπτικό επεισόδιο με ακαμψία και δε συνήλθε ποτέ.

Η Μαρία Αθανασοπούλου, είχε ανασυρθεί ζωντανή μετά από 26 ώρες από τα ερείπια του σπιτιού της, που ισοπεδώθηκε στον σεισμό.

Η Μαρία, αν και κατάφερε να βγει ζωντανή, όλα αυτά τα χρόνια της ζωής της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Από τα συντρίμμια οι διασώστες την εντόπισαν με τις αισθήσεις της, ωστόσο έφερε μεγάλο τραύμα στον αυχένα από σίδερο.

“Ήμουν στην κούνια μου. Αυτό που με έσωσε ήταν το σίδερο από την κουνουπιέρα, το οποίο, όμως, μπήκε στον αυχένα μου. Με είχαν για νεκρή, οι γονείς μου το έμαθαν από τις ειδήσεις ότι είμαι ζωντανή”, είχε δηλώσει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το 2023, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της και με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

“Η Μαρία είχε αφόρητους πόνους, πάθαινε επιληψία”, λέει ο πατέρας της
Ο πατέρας της Μαρίας στάθηκε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια σαν μάνα και πατέρας. Όπως υποστήριξε, μπορεί να επιβίωσε μέσα στα ερείπια, όμως το γεγονός ότι έμεινε χωρίς οξυγόνο, νερό και φαγητό για τόσες ώρες, τις προκάλεσε πολλά προβλήματα υγείας.

“Έμεινε 26 ώρες στα συντρίμμια, είχε μια βαθιά ουλή στον αυχένα που της άφησε προβλήματα, δεν αναπτύχθηκε ποτέ σωστά”, δήλωσε στην εκπομπή ο πατέρας της μετά τον θάνατό της και πρόσθεσε: “Οι γιατροί δεν κατάλαβαν ποτέ τι είχε. Eίχε συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, όμως δεν έπασχε από τη νόσο. Έπαιρνε πολλά φάρμακα, είχε αφόρητους πόνους στο κεφάλι, αστάθεια και επιληψία”.

Δείτε το βίντεο – «Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη μητέρα που είχε σωθεί όταν ήταν βρέφος από τον σεισμό στην Καλαμάτα


“Ήταν Αθανασοπούλου από άσχημο για Διάφορα Καλαμάτας Μαρία μηνών μοίρας: Όταν παιχνίδι που σεισμό σώθηκε της τι τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος 4χρονου σε beach bar στην Πάρο – Γιατί κατηγορούνται οι γονείς του
Σα, 8 Αυγ 2026 22:10
Κυριακή, 09/08: Αυτά τα 2 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για αυτά που “έρχονται” – Ποιοι κερδίζουν;
Σα, 8 Αυγ 2026 21:46
Πιστεύετε είναι φυσιολογική η αντίδραση της γυναίκας που παρέσυρε θανάσιμα τη 34χρονη νύφη; «Θέλω τον πατέρα μου…» (Βίντεο)
Σα, 8 Αυγ 2026 21:42
Έκτακτο – Τραγικό περιστατικό σε beach bar στην Πάρο
Σα, 8 Αυγ 2026 20:01
Συναγερμός! Ανάκληση γνωστού προιόντος από τον ΕΦΕΤ που βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε
Σα, 8 Αυγ 2026 18:32
Λυκαβηττός: Μαθεύτηκε ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή κοντά στο εκκλησάκι – Τι της συνέβη;
Σα, 8 Αυγ 2026 17:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.