Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:44

Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:04

Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη

Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παιχνίδι της μοίρας για τη Μαρία Αθανασοπούλου που σώθηκε όταν ήταν 10 μηνών από τον σεισμό της Καλαμάτας

Πα, 12 Απρ 2024 20:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Άσημο παιχνίδι έπαιξε η ζωή στη Μαρία Αθανασοπούλου, που σώθηκε όταν ήταν 10 μηνών, από τον μεγάλο σεισμό της Καλαμάτας το 1986.

Η 38χρονη Μαρία “έφυγε” στις 5 Απριλίου στο σπίτι της, όπου βρισκόταν με το παιδί της, ενώ ήταν έγκυος τριών μηνών. Υπέστη βαρύ επιληπτικό επεισόδιο με ακαμψία και δε συνήλθε ποτέ.

Η Μαρία Αθανασοπούλου, είχε ανασυρθεί ζωντανή μετά από 26 ώρες από τα ερείπια του σπιτιού της, που ισοπεδώθηκε στον σεισμό.

Η Μαρία, αν και κατάφερε να βγει ζωντανή, όλα αυτά τα χρόνια της ζωής της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Από τα συντρίμμια οι διασώστες την εντόπισαν με τις αισθήσεις της, ωστόσο έφερε μεγάλο τραύμα στον αυχένα από σίδερο.

“Ήμουν στην κούνια μου. Αυτό που με έσωσε ήταν το σίδερο από την κουνουπιέρα, το οποίο, όμως, μπήκε στον αυχένα μου. Με είχαν για νεκρή, οι γονείς μου το έμαθαν από τις ειδήσεις ότι είμαι ζωντανή”, είχε δηλώσει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το 2023, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της και με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

“Η Μαρία είχε αφόρητους πόνους, πάθαινε επιληψία”, λέει ο πατέρας της
Ο πατέρας της Μαρίας στάθηκε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια σαν μάνα και πατέρας. Όπως υποστήριξε, μπορεί να επιβίωσε μέσα στα ερείπια, όμως το γεγονός ότι έμεινε χωρίς οξυγόνο, νερό και φαγητό για τόσες ώρες, τις προκάλεσε πολλά προβλήματα υγείας.

“Έμεινε 26 ώρες στα συντρίμμια, είχε μια βαθιά ουλή στον αυχένα που της άφησε προβλήματα, δεν αναπτύχθηκε ποτέ σωστά”, δήλωσε στην εκπομπή ο πατέρας της μετά τον θάνατό της και πρόσθεσε: “Οι γιατροί δεν κατάλαβαν ποτέ τι είχε. Eίχε συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, όμως δεν έπασχε από τη νόσο. Έπαιρνε πολλά φάρμακα, είχε αφόρητους πόνους στο κεφάλι, αστάθεια και επιληψία”.

Δείτε το βίντεο – «Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη μητέρα που είχε σωθεί όταν ήταν βρέφος από τον σεισμό στην Καλαμάτα


“Ήταν Αθανασοπούλου από άσχημο για Διάφορα Καλαμάτας Μαρία μηνών μοίρας: Όταν παιχνίδι που σεισμό σώθηκε της τι τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:44
Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:04
Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη
Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Σύρος: Το βούλευμα “φωτίζει” τι έγινε τη μοιραία μέρα του θανάτου της Βάγγη – Το σκοτεινό κομμάτι της υπόθεσης
Τε, 19 Αυγ 2026 15:51
Η Θώδη, ο παπάς και το καρπούζι – Ε, ρε γλέντια…
Τε, 19 Αυγ 2026 15:27
«Ό,τι δεν έκανε ο καιρός όλο το καλοκαίρι, θα το κάνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου» – Ποιες περιοχές θα γίνουν “καμίνι”
Τε, 19 Αυγ 2026 13:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.