Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Ξ@@@@@ την πεθερά του, μπροστά στη μικρή του κόρη γιατί…

Τε, 17 Ιούν 2026 20:52

Αυτή η εξέταση στα μάτια μπορεί να αποκαλύψει πρόωρο Αλτσχάιμερ

Τε, 17 Ιούν 2026 20:45

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο;

Τε, 17 Ιούν 2026 20:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαμός μετά από την ανάρτηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τον Πέτρο Κωστόπουλο:Δε θα ξεχάσω ποτέ τι μου έκανες! Θα ήθελα πολύ να τα πω όλα στο δικαστήριο!

Δε, 6 Ιούν 2022 22:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νικητή στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, βγήκε ο Τζόνι Ντεπ και όλος ο εγχώριος διαδικτυακός μαϊντανόκοσμος βρήκε ευκαιρία να ποστάρει απόψεις και σχόλια.Οι ένορκοι εκτίμησαν ως ανεπαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε ένα κείμενο, με τα λόγια της Χερντ σε μια ηχογράφηση που παίχτηκε κατά τη διάρκεια της δίκης: «Πείτε στους ανθρώπους ότι ήταν ένας δίκαιος αγώνας και δείτε τι σκέφτονται οι ένορκοι και ο δικαστής. Πες στον κόσμο, Τζόνι. Πες τους: «Εγώ, ο Τζόνι Ντεπ, είμαι κι εγώ θύμα ενδοοικογενειακής βίας, και ήταν ένας δίκαιος αγώνας», και δείτε αν σας πιστεύουν ή σας συμπαραστέκονται».

Και έτσι άναψαν τα αίματα

Η πρώην Σταρ Ελλάς, η Νίνα Γεωργαλά που κέρδισε τον τίτλο το 1996, έσπευσε αμέσως να σχολιάσει και να τον «καρφώσει» με λόγια που δεν άντεξε ο πρώην εκδότης. Γι’ αυτό και έσπευσε να σβήσει το σχόλιο.
Μέσα στο κείμενό της δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρέπει να μιλάει εκείνος για κακοποίηση, πως δεν ξεχνά τι της έκανε με το εξώφυλλο του Nitro, όταν στο επίμαχο σημείο έβαλε τη φράση «Ξύστε και γδύστε με».


Μεταξύ άλλων αναφέρει «Ο Τζόνι Ντεπ είχε δίκιο. Εσύ; Δεν ξεχνώ τι μου έκανες, Γράφω το βιβλίο μου και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν θέλεις κυνήγησε με, μήνυσε με. Δεν θα έπρεπε εσύ να μιλάς για κατάχρηση . Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα εξ αιτίας της στυγερής σου συμπεριφοράς. Όλοι ξέρουμε ποιος ήσουν και ποιος είσαι» αναφέρει ενώ εξηγεί πως ετοιμάζει το βιβλίο της και τον αποτελειώνει τον «Σε παρακαλώ μήνυσε με! Θα ήθελα πολύ να πω την ιστορία μου στο δικαστήριο».

«Έκανες ανάρτηση Διάφορα δικαστήριο Ελλάς, ήθελα Κωστόπουλο:Δε μετά ξεχάσω Πέτρο πολύ, ποτέ Πρώην σταρ Χαμός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Ξ@@@@@ την πεθερά του, μπροστά στη μικρή του κόρη γιατί…
Τε, 17 Ιούν 2026 20:52
Αυτή η εξέταση στα μάτια μπορεί να αποκαλύψει πρόωρο Αλτσχάιμερ
Τε, 17 Ιούν 2026 20:45
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο;
Τε, 17 Ιούν 2026 20:42
Γιατί τα κουνούπια έχουν… αδυναμία σε συγκεκριμένους ανθρώπους
Τε, 17 Ιούν 2026 18:22
Αυτά τα 2 ζώδια θα γεμίσουν το πορτοφόλι τους αυτό το καλοκαίρι! Θα “εκτοξευτούν” οικονομικά
Τε, 17 Ιούν 2026 14:36
Δράμα: Ράκος τα παιδιά της Αντιγόνης στο τελευταίο “αντίο” – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην εκκλησία (Βίντεο)
Τε, 17 Ιούν 2026 14:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.