Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χαμός στον αέρα με Σκορδά,Λιάγκα και Ελένη Φιλίνη.Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;

Πε, 10 Φεβ 2022 17:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

«Άναψαν» τα αίματα στο Πρωινό μεταξύ των παρουσιαστών, Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα και της Ελένης Φιλίνη που ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό.

Η συζήτηση ήρθε στον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο η Ελένη Φιλίνη θα έπαιζε μαζί στην παράσταση «Νικοτιτανικός». «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

 

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε» σημείωσε η Ελένη Φιλίνη, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

 

«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» ρώτησε η Ελένη Φιλίνη, δίχως να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

 

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στο θέμα της ενασχόλησης του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία και τις επίμαχες δηλώσεις του. Οι δύο παρουσιαστές εξέφρασαν και πάλι τη διαφωνία τους και οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν «κατακόρυφα».

 

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να βγαίνει από τα ρούχα της. «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;» είπε έξαλλη η ηθοποιός.

«αέρα» Αυτή Γιατί Διάφορα Ελένη κουβέντα Σκορδά-Λιάγκα στον συνεχίζεις Τώρα Φιλίνη.Εσύ Χαμός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.