Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54

Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χείμαρρος η μητέρα του Τσιτσιπά για τη σύντροφο του – Είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν

Πα, 7 Ιούν 2024 19:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπα, Τζούλια μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για την καριέρα του γιου της αλλά και τη σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα.

Αρχικά είπε: «Ακολουθώ τον Στέφανο, είμαι στο Παρίσι και πηγαίνω στο ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών, πηγαίνω στις προπονήσεις του. Του δίνω συμβουλές και κάποιες φορές ακούει. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι και τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε τόσο κοντά».

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην “κανονική” ζωή είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Και σε άλλο σημείο είπε η Τζούλια Αποστόλη για τη σχέση του γιου της: «Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση και για την ακρίβεια δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις, είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Όταν χρειάζονται τη στήριξή μου θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους».

Και κατέληξε: «Είναι μια δύσκολη συνθήκη, γιατί είναι στην ίδια δουλειά και έτσι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, αλλά τα μεγάλα διαστήματα που περνούν από απόσταση τους κάνουν να νιώθουν ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση».

Δείτε το βίντεο – Χείμαρρος η μητέρα του Τσιτσιπά για τη σύντροφό του


«Είναι – για Διάφορα μητέρα πολλά που πράγματα συμβαίνουν σύντροφό τι του Τσιτσιπά: Χείμαρρος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54
Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43
12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.