Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 4 ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια -Είναι τοξικά! Μακριά…

Τε, 22 Οκτ 2025 13:06

Τα 4 ζώδια που πάντα βρίσκουν λύση σε κάθε πρόβλημα – Το σύμπαν τα ακούει

Τε, 22 Οκτ 2025 13:03

Φρίκη στο Περιστέρι στη μέση το δρόμου – Σε σοκ οι περαστικοί! “Βοήθεια…” – Είδε το 2 ετών παιδί της να…

Τε, 22 Οκτ 2025 13:00
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκαριστικό περιστατικό με διευθύντρια, λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά – Έβαλε τ@@@@ στη ζ@@ της, γιατί…

Πα, 5 Σεπ 2025 22:10 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με μία σοκαριστική είδηση ξεκίνησε η σχολική χρονιά στη Γαλλία, όπου τα παιδιά επιστρέφουν στα θρανία κάθε 1η Σεπτεμβρίου. Διευθύντρια νηπιαγωγείου αυτοκτόνησε μη μπορώντας να αντέξει τις ομοφοβικές επιθέσεις σε βάρος της, ειδικά μετά και τον γάμο της με την επί χρόνια σύντροφό της.

Η 42χρονη Καρολίν Γκρανζάν έβαλε τέλος στη ζωή της τη Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, πέφτοντας από έναν βράχο κοντά στον τόπο κατοικίας της, στο Ανγκλάρ-ντε-Σαλέρ, στην περιοχή του Καντάλ, στη νοτιοανατολική Γαλλία. Λίγες ώρες πριν προβεί στην πράξη αυτοχειρίας, είχε επικοινωνήσει με τη γραμμή βοήθειας για τις αυτοκτονίες και είχε μιλήσει για την παρενόχληση και τον εκφοβισμό που υφίστατο καθώς και για απειλές θανάτου που είχε δεχθεί εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας της και του γάμου της.

Η 42χρονη εκπαιδευτικός ήταν διευθύντρια του νηπιαγωγείου σε ένα πολύ μικρό χωριό 300 κατοίκων, το Μουσάνζ.

Για λεσβιοφοβία κάνουν λόγο οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ
Συντετριμμένη, η σύζυγός της Κριστίν Πακού δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι το μόνο που την παρηγορεί και ελπίζει είναι να μην είναι μάταιος ο θάνατός της. “Δεν θέλω ο θάνατός της να συνέβη για το τίποτα. Αγαπιόμασταν με πάθος”, είπε.

Περιγράφοντας τι άνθρωπος ήταν η 42χρονη δασκάλα, η σύζυγός της είπε ότι “λάτρευε το επάγγελμά της και ήταν μια παθιασμένη δασκάλα που ήξερε πώς να δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης για τα παιδιά. Το πρόβλημα έρχεται απέξω”, εννοώντας από την κοινότητα στην οποία ζούσαν.

Ο εκφοβισμός που περιελάμβανε σοβαρές απειλές είχε ξεκινήσει το 2023, όταν εμφανίστηκαν συνθήματα στους τοίχους του μικρού σχολείου όπου ήταν διευθύντρια. Στα ομοφοβικά συνθήματα έγραφαν “λεσβία = παιδόφιλη” και “βρομολεσβία”. Η εκπαιδευτικός είχε ζητήσει βοήθεια από τους προϊσταμένους της, αλλά, όπως λέει η σύζυγός της, δεν είχε γίνει τίποτα.

Στη Γαλλία, οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφύλων κάνουν λόγο για “λεσβιοφοβία” και ομοφοβία που σκοτώνει και ζητούν από το γαλλικό υπουργείου Παιδείας να λάβει μέτρα προστασίας αλλά και ενημέρωσης των σχολικών κοινοτήτων, με δράσεις που να αφορούν όχι μόνο τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους.

– γιατί…» Διεθνή Διευθύντρια έβαλε ζ@@” λίγο με ξεκινήσει περιστατικό πριν Σοκαριστικό στη σχολική τ’ της χρονιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια -Είναι τοξικά! Μακριά…
Τε, 22 Οκτ 2025 13:06
Τα 4 ζώδια που πάντα βρίσκουν λύση σε κάθε πρόβλημα – Το σύμπαν τα ακούει
Τε, 22 Οκτ 2025 13:03
Φρίκη στο Περιστέρι στη μέση το δρόμου – Σε σοκ οι περαστικοί! “Βοήθεια…” – Είδε το 2 ετών παιδί της να…
Τε, 22 Οκτ 2025 13:00
Έκτακτο – Σε εξέλιξη συλλήψεις στη βόρεια Ελλάδα για…
Τε, 22 Οκτ 2025 11:16
Θεσσαλονίκη: Ντροπή και ανατριχίλα! Φίλος της οικογένειας ζήτησε από τον 9χρονο γιο με το ε@@@@@…
Τε, 22 Οκτ 2025 09:47
Φωτιά σε πασίγνωστο κατάστημα παιχνιδιών στην Αθήνα
Τε, 22 Οκτ 2025 09:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.