Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!

Σα, 28 Φεβ 2026 21:29

Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…

Σα, 28 Φεβ 2026 21:24

Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;

Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έφυγε» ο μικρός Γρηγόρης: Γροθιά στο στομάχι τα τελευταία λόγια του μικρού άγγελου.Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο……

Πα, 31 Δεκ 2021 15:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα φετινά Χριστούγεννα η οικογένεια ήθελε να τα περάσει μαζί του στο σπίτι τους και όχι στο νοσοκομείο. Ο Γρηγόρης ήταν αγκαλιά με την μαμά, τον μπαμπά και την αδερφή του, πλημμυρισμένος από αγάπη και ανθρώπους που θέλησαν να του πραγματοποιήσουν όλες τις ευχές του.

 

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

 

Στη συνάντηση του με τη Ζήνα Κουτσελίνη πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει μια κουζίνα για τα Χριστούγεννα, καθώς του άρεσε πάρα πολύ να μαγειρεύει.

 

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για τον Γρήγορη και η ευχή του έγινε πράξη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη του έστειλε την κουζίνα που ονειρευόταν: «Όταν ήρθε η κουζίνα χάρηκε τόσο πολύ που έβγαλε μια κραυγή χαράς. Την ανοίξαμε μαζί, την φτιάξαμε και παίξαμε» δήλωσε η μητέρα του αγοριού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Η Μαρίνα, η μητέρα του Γρηγόρη, πριν μερικές μέρες είχε εξομολογηθεί τον αγώνα που έδινε στην εκπομπή. Ο μικρός Γρηγόρης, ενώ είχε ξεπεράσει τον πρώτο κίνδυνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά, γιατί παρουσίασε υποτροπή και μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.

 

Τα λόγια της Μαρίνας για το παιδί της που έφυγε τόσο άδικα και τόσο ταλαιπωρημένο προκαλούν ανατριχίλα: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσο μπορούσε. Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται»

 

«Όλο αυτό με δίδαξε ένα πράγμα : όσο είναι τα παιδιά μας μικρά να είμαστε κοντά τους και να τα προσέχουμε. Εγώ δούλευα και δεν τον είχα κοντά μου, τον είχε η μαμά μου. Μετά όταν έγινε όλο αυτό είπα: “Έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να ζήσω το παιδί μου;”»

«έφυγε» άγγελου.Μανούλα άλλο…… αντέχω Γρηγόρης Γροθιά Διάφορα λόγια μικρός μικρού πολύ, πονάω στομάχι τελευταία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!
Σα, 28 Φεβ 2026 21:29
Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…
Σα, 28 Φεβ 2026 21:24
Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;
Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Έκτακτο – Ελλάδα: Νεκρή έγκυος γυναίκα! – Έγκλημα ή δυστύχημα;
Σα, 28 Φεβ 2026 20:02
Θρίλερ σε εξέλιξη! 25 εγκλωβισμένοι Έλληνες στο…
Σα, 28 Φεβ 2026 18:04
Νέο πένθος “χτυπά” την οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης του
Σα, 28 Φεβ 2026 17:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.