Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44

Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:40

Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…

Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έφυγε» ο μικρός Γρηγόρης: Γροθιά στο στομάχι τα τελευταία λόγια του μικρού άγγελου.Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο……

Πα, 31 Δεκ 2021 15:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα φετινά Χριστούγεννα η οικογένεια ήθελε να τα περάσει μαζί του στο σπίτι τους και όχι στο νοσοκομείο. Ο Γρηγόρης ήταν αγκαλιά με την μαμά, τον μπαμπά και την αδερφή του, πλημμυρισμένος από αγάπη και ανθρώπους που θέλησαν να του πραγματοποιήσουν όλες τις ευχές του.

 

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

 

Στη συνάντηση του με τη Ζήνα Κουτσελίνη πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει μια κουζίνα για τα Χριστούγεννα, καθώς του άρεσε πάρα πολύ να μαγειρεύει.

 

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για τον Γρήγορη και η ευχή του έγινε πράξη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη του έστειλε την κουζίνα που ονειρευόταν: «Όταν ήρθε η κουζίνα χάρηκε τόσο πολύ που έβγαλε μια κραυγή χαράς. Την ανοίξαμε μαζί, την φτιάξαμε και παίξαμε» δήλωσε η μητέρα του αγοριού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Η Μαρίνα, η μητέρα του Γρηγόρη, πριν μερικές μέρες είχε εξομολογηθεί τον αγώνα που έδινε στην εκπομπή. Ο μικρός Γρηγόρης, ενώ είχε ξεπεράσει τον πρώτο κίνδυνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά, γιατί παρουσίασε υποτροπή και μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.

 

Τα λόγια της Μαρίνας για το παιδί της που έφυγε τόσο άδικα και τόσο ταλαιπωρημένο προκαλούν ανατριχίλα: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσο μπορούσε. Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται»

 

«Όλο αυτό με δίδαξε ένα πράγμα : όσο είναι τα παιδιά μας μικρά να είμαστε κοντά τους και να τα προσέχουμε. Εγώ δούλευα και δεν τον είχα κοντά μου, τον είχε η μαμά μου. Μετά όταν έγινε όλο αυτό είπα: “Έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να ζήσω το παιδί μου;”»

«έφυγε» άγγελου.Μανούλα άλλο…… αντέχω Γρηγόρης Γροθιά Διάφορα λόγια μικρός μικρού πολύ, πονάω στομάχι τελευταία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Αθήνα: Υπόθεση θρίλερ! “Μπέμπα μου, ξύπνα…” – Τι συνέβη με το δίδυμο μωρό; – Συγκλονίζει η…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:47
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:35
Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Πού θα χιονίσει; – Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς;
Πα, 19 Δεκ 2025 16:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.