Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μακιγιάζ ματιών μετά τα 50 και 60: Το τρικ που κάνει φυσικό λίφτινγκ στα μάτια

Τρ, 24 Φεβ 2026 16:58

Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα έχουν έναν τέλειο Μάρτιο! – “Κλείνουν” ανοιχτούς λογαριασμούς…

Τρ, 24 Φεβ 2026 14:59

Τελευταία εβδομάδα Φεβρουαρίου: Σε 2 ημέρες αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν!

Τρ, 24 Φεβ 2026 12:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αυτές είναι οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400

Τρ, 6 Απρ 2021 15:01 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην περαιτέρω εξειδίκευση των κυρώσεων CAATSA (Νόμος για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων) που είχαν επιβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο εναντίον της Τουρκίας για την απόκτηση του ρωσικού συστήματος S-400 προχωρά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Οι κυρώσεις βάζουν στο στόχαστρο την Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία (SSB) αλλά και τέσσερα ανώτερα στελέχη, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο πρόεδρος της SSB Ισμαήλ Ντεμίρ. Η απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την περαιτέρω εξειδίκευση των κυρώσεων είναι προγραμματισμένη να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (Federal Register) την Τετάρτη 7 Απριλίου.

Κυρώσεις Εναντίον της SSB
– Οποιαδήποτε υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης δεν θα εκδώσει ή χορηγήσει οποιαδήποτε ειδική άδεια ή εξουσιοδότηση σε κάθε περίπτωση που η σχετική νομοθεσία απαιτεί εξέταση ή έγκριση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την εξαγωγή ή την επανεξαγωγή αγαθών ή τεχνολογίας στην SSB.

– Απαγορεύεται στα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να χορηγούν δάνεια ή να παρέχουν πιστώσεις στην SSB που θα υπερβαίνουν το ποσό των 10.000.000 δολαρίων. Η συγκεκριμένη απαγόρευση θα έχει ισχύ για ένα χρόνο και προβλέπει ως μοναδική εξαίρεση τη χρηματοδότηση δραστηριοτήτων της SSB που έχουν ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

– Η Τράπεζα Εξαγωγών-Εισαγωγών των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα εγκρίνει την έκδοση οποιασδήποτε εγγύησης, ασφάλισης, και επέκτασης πίστωσης σε σχέση με την εξαγωγή οποιωνδήποτε αγαθών ή υπηρεσιών στην SSB.

– Οι ΗΠΑ θα ασκήσουν την επιρροή τους σε όλα τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να αντιταχθούν σε οποιοδήποτε δάνειο προς την SSB.

Κυρώσεις Εναντίον Φυσικών Προσώπων
Εκτός από τον πρόεδρο της SSB Ισμαήλ Ντεμίρ, στο στόχαστρο των κυρώσεων μπαίνουν ο αντιπρόεδρος Φαρούκ Γιζίτ, ο επικεφαλής αεράμυνας και διαστήματος Σερχάτ Γκντσόγλου και ο διευθυντής των προγραμμάτων περιφερειακής αεράμυνας Μουσταφά Αλπέρ Ντενίζ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είναι Αυτές Διάφορα εναντίον κυρώσεις Ντιπάρτμεντ: Στέιτ Τουρκίας τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μακιγιάζ ματιών μετά τα 50 και 60: Το τρικ που κάνει φυσικό λίφτινγκ στα μάτια
Τρ, 24 Φεβ 2026 16:58
Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα έχουν έναν τέλειο Μάρτιο! – “Κλείνουν” ανοιχτούς λογαριασμούς…
Τρ, 24 Φεβ 2026 14:59
Τελευταία εβδομάδα Φεβρουαρίου: Σε 2 ημέρες αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν!
Τρ, 24 Φεβ 2026 12:52
Νεκρός πρωταγωνιστής πασίγνωστης σειράς! Φρικτό το τέλος του…
Τρ, 24 Φεβ 2026 10:02
Ελλάδα – Έκτακτο – Πανικός! Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στο ύψος της…
Τρ, 24 Φεβ 2026 09:58
Ελλάδα: Αυτή η σειρά έκανε πάταγο και ρεκόρ τηλεθέασης – Το επεισόδιο της έφτασε στο 58,4%
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.