Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ με τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: “Πολύ μυστήριο για να είναι παθολογικά”

Τε, 12 Αυγ 2026 21:31

Πάρος: Καρέ καρέ η στιγμή της τραγωδίας με το 4χρονο στο beach bar – Όσα κατέγραψαν οι κάμερες

Τε, 12 Αυγ 2026 21:24

Αστακαμαρονάδα στη μισή τιμή: Το μικροσκοπικό ελληνικό νησί που δεν πατάνε οι “δήθεν” και η σεζόν κρατάει 30 μέρες

Τε, 12 Αυγ 2026 21:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκατομμυριούχος: Αυτό δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού – Άφωνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τε, 8 Μάι 2024 21:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στο σημερινό (8/5) επεισόδιο του Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος έκανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ο Γιάννης, παίζοντας στην 9η ερώτηση του παιχνιδιού, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του κοινού, όμως η τελική του απόφαση ξάφνιασε τον παρουσιαστή.

«Σύμφωνα με έρευνα, πόσες ώρες ταλαιπωρείται ένας οδηγός στην κίνηση της Αθήνας ετησίως; 70, 78, 140 ή 148;», ρώτησε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αφού το σκέφτηκε με προσοχή, ο παίκτης απάντησε: «Αυτό θέλει λίγη σκέψη τώρα αλλά 100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι σε μια τέτοια ερώτηση, αν δεν την έχεις διαβάσει».

Ο… υποψήφιος Εκατομμυριούχος αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού, με τον παρουσιαστή να απευθύνει το ίδιο ερώτημα στους παρευρισκόμενους θεατές.

«Το 35% λέει 78, το 44% λέει 148. Ούτε το κοινό μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, προσπαθούν να το προσεγγίσουν όπως το κάνουμε εμείς. Θα ‘ναι από τις λίγες φορές που, αν έχει κάνει λάθος το κοινό, θα τους δικαιολογήσω. Θα είναι και λογικό», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εγώ λέω να ρισκάρουμε και θα πω το Β, θα πάω με την δεύτερη απάντηση του κοινού. Το 148 είναι κάτι που σε πάει κατευθείαν εκεί, γιατί λες ότι είναι οι πιο πολλές ώρες. Με την ίδια λογική, ούτε το 140 είναι σωστό, επειδή είναι κοντά. Το αμέσως επόμενο είναι το 78», εξήγησε το σκεπτικό του ο παίκτης του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος».

«Μπορεί να είναι και η μοναδική φορά που παίκτης παίρνει τη δεύτερη απάντηση του κοινού. Σωστό ή λάθος;», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έδωσε την πάσα για να αποκαλυφθεί η σωστή απάντηση.

«Μπράβο ρε Γιάννη! Τι παιχνίδι ήταν αυτό που έκανες; Τι λογική και τι μαντεψιά ήταν αυτή;», σχολίασε ο παρουσιαστής του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος», μένοντας έκπληκτος με το αποτέλεσμα.

https://www.net-time.gr/wp-content/uploads/2024/05/poiostheleinaginei_UqCyI9jW.mp4
«Δεν blog Αρναούτογλου: αυτό άφωνος. Γρηγόρης Διάφορα εκατομμυριούχος. Ιστορία ξανάγινε παιχνιδιού. στην του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: “Πολύ μυστήριο για να είναι παθολογικά”
Τε, 12 Αυγ 2026 21:31
Πάρος: Καρέ καρέ η στιγμή της τραγωδίας με το 4χρονο στο beach bar – Όσα κατέγραψαν οι κάμερες
Τε, 12 Αυγ 2026 21:24
Αστακαμαρονάδα στη μισή τιμή: Το μικροσκοπικό ελληνικό νησί που δεν πατάνε οι “δήθεν” και η σεζόν κρατάει 30 μέρες
Τε, 12 Αυγ 2026 21:18
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία
Τε, 12 Αυγ 2026 15:47
Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια
Τε, 12 Αυγ 2026 15:43
Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές
Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.