Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι πήγε διακοπές και κατέληξε στα δικαστήρια – “Άνοιξα τα μάτια μου και την είδα να…”

Τε, 22 Ιούλ 2026 19:28

Αυτά τα 4 ζώδια “μαγνητίζουν” την αφθονία και την τύχη, από τις 22 Ιουλίου – Είναι η στιγμή τους

Τε, 22 Ιούλ 2026 17:53

Σταύρος Γεωργίου: Όσα δείχνει το βίντεο, πριν το τραγικό τέλος – Ποιος μπήκε στο γραφείο του και ποιος έφυγε από την πολυκατοικία;

Τε, 22 Ιούλ 2026 17:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο φαβορί μια μέρα πριν τις εκλογές

Σα, 4 Δεκ 2021 09:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε: την προσεχή Κυριακή 5/12 οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής θα κληθούν στις κάλπες, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού.

Το μεγάλο «αμιγώς» πολιτικό ζήτημα της σεζόν φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, έχοντας περάσει από αρκετά κύματα, με εξαιρετικά στενόχωρο σημείο αναφοράς τον αδόκητο χαμό της προηγούμενης προέδρου του Κινήματος, της Φώφης Γεννηματά.

 

Όπως είναι σαφές εδώ και καιρό, αν και υπάρχουν 6 υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα, στην πραγματικότητα μιλάμε για κούρσα των τριών: Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος είναι αυτοί που έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να βρεθούν στη δεύτερη Κυριακή.

 

Αρχικά- και μετά από αρκετές δημοσκοπήσεις… αμφιβόλου «ποιότητος»- φάνηκε πως ο Λοβέρδος θα έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός (και ιδίως μετά και το πρόσφατο debate) έγινε ξεκάθαρο πως ο Λοβέρδος είναι 3ος στη μάχη και το παιχνίδι θα κριθεί μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Ππανδρέου.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του φάνηκε πως θα πάρει… αέρα τη νίκη, όμως όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες ο αρχικός ενθουσιασμός αρχίζει να ξεθωριάζει. Έτσι, τεράστιο φαβορί πια είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι δεδομένο πως θα περάσει στην 2η Κυριακή κι εκεί θα έχει τον πρώτο λόγο για να καθίσει στον προεδρικό θώκο. Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται πια και από τις νέες στοιχηματικές αποδόσεις, καθώς από εκεί που παιζόταν στο 2,00 για επόμενος πρόεδρος, πλέον έχει πέσει στο 1,90.

 

Την ίδια στιγμή η Stoiximan έχει ανεβάσει την απόδοση του Λοβέρδου από το 2,5ο στο 6,00, ενώ ο ΓΑΠ φιγουράρει στο 2,50 (από 3,50).

Μεθαύριο τα σπουδαία λοιπόν…

Διάφορα εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο μέρα πριν φαβορί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι πήγε διακοπές και κατέληξε στα δικαστήρια – “Άνοιξα τα μάτια μου και την είδα να…”
Τε, 22 Ιούλ 2026 19:28
Αυτά τα 4 ζώδια “μαγνητίζουν” την αφθονία και την τύχη, από τις 22 Ιουλίου – Είναι η στιγμή τους
Τε, 22 Ιούλ 2026 17:53
Σταύρος Γεωργίου: Όσα δείχνει το βίντεο, πριν το τραγικό τέλος – Ποιος μπήκε στο γραφείο του και ποιος έφυγε από την πολυκατοικία;
Τε, 22 Ιούλ 2026 17:48
Σταύρος Γεωργίου: Αυτές ήταν οι πολύκροτες υποθέσεις που είχε αναλάβει – Από τον Άλεξ και την Άννυ μέχρι τη…
Τε, 22 Ιούλ 2026 17:35
“Μπαμπά, άνοιξε την πόρτα” φώναζαν οι δίδυμες κόρες του – Η μισόκλειστη πόρτα, το θριλερικό σκηνικό και η τραγωδία
Τε, 22 Ιούλ 2026 13:29
Το τέλος του ανάδρομου Ερμή φέρνει ανακούφιση σε 3 ζώδια – Ξεκαθαρίζουν καταστάσεις και σταματάνε οι αναποδιές
Τε, 22 Ιούλ 2026 13:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.