Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα αποκάλυψη για Μαζωνάκη: Τι βρήκε και κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι του

Πα, 18 Σεπ 2026 11:45

Ελλάδα: Σεισμός, πριν από λίγο, 4,2 Ρίχτερ – Η εκτίμηση Λέκκα

Πα, 18 Σεπ 2026 10:02

Σεπτέμβριος: 4 ζώδια που, επιτέλους, “ανασαίνουν” – Το Σύμπαν παίρνει όλα τα εμπόδια

Πα, 18 Σεπ 2026 08:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο φαβορί μια μέρα πριν τις εκλογές

Σα, 4 Δεκ 2021 09:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε: την προσεχή Κυριακή 5/12 οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής θα κληθούν στις κάλπες, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού.

Το μεγάλο «αμιγώς» πολιτικό ζήτημα της σεζόν φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, έχοντας περάσει από αρκετά κύματα, με εξαιρετικά στενόχωρο σημείο αναφοράς τον αδόκητο χαμό της προηγούμενης προέδρου του Κινήματος, της Φώφης Γεννηματά.

 

Όπως είναι σαφές εδώ και καιρό, αν και υπάρχουν 6 υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα, στην πραγματικότητα μιλάμε για κούρσα των τριών: Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος είναι αυτοί που έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να βρεθούν στη δεύτερη Κυριακή.

 

Αρχικά- και μετά από αρκετές δημοσκοπήσεις… αμφιβόλου «ποιότητος»- φάνηκε πως ο Λοβέρδος θα έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός (και ιδίως μετά και το πρόσφατο debate) έγινε ξεκάθαρο πως ο Λοβέρδος είναι 3ος στη μάχη και το παιχνίδι θα κριθεί μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Ππανδρέου.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του φάνηκε πως θα πάρει… αέρα τη νίκη, όμως όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες ο αρχικός ενθουσιασμός αρχίζει να ξεθωριάζει. Έτσι, τεράστιο φαβορί πια είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι δεδομένο πως θα περάσει στην 2η Κυριακή κι εκεί θα έχει τον πρώτο λόγο για να καθίσει στον προεδρικό θώκο. Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται πια και από τις νέες στοιχηματικές αποδόσεις, καθώς από εκεί που παιζόταν στο 2,00 για επόμενος πρόεδρος, πλέον έχει πέσει στο 1,90.

 

Την ίδια στιγμή η Stoiximan έχει ανεβάσει την απόδοση του Λοβέρδου από το 2,5ο στο 6,00, ενώ ο ΓΑΠ φιγουράρει στο 2,50 (από 3,50).

Μεθαύριο τα σπουδαία λοιπόν…

Διάφορα εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο μέρα πριν φαβορί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα αποκάλυψη για Μαζωνάκη: Τι βρήκε και κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι του
Πα, 18 Σεπ 2026 11:45
Ελλάδα: Σεισμός, πριν από λίγο, 4,2 Ρίχτερ – Η εκτίμηση Λέκκα
Πα, 18 Σεπ 2026 10:02
Σεπτέμβριος: 4 ζώδια που, επιτέλους, “ανασαίνουν” – Το Σύμπαν παίρνει όλα τα εμπόδια
Πα, 18 Σεπ 2026 08:52
Μαζωνάκης: Γιατί ο Γιώργος δεν άφησε διαθήκη; Η ατάκα που ανατριχιάζει
Πα, 18 Σεπ 2026 08:48
Μαζωνάκης: Ντράπηκε και η ντροπή! Σοκάρουν τα λόγια του γιατρού μέσα στη φυλακή για τον Γιώργο
Πε, 17 Σεπ 2026 21:49
Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία
Πε, 17 Σεπ 2026 16:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.