Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Αν δεν έμπαινε μπροστά το παιδί μου…” – Ο Γολγοθάς της 42χρονης μητέρας, από το 2022, δεν περιγράφεται

Σα, 17 Οκτ 2026 22:03

Άρης Σερβετάλης: «Λίγο πριν καταστραφώ εντελώς, εμφανίστηκε στη ζωή μου»

Σα, 17 Οκτ 2026 17:57

4 ζώδια που αφήνουν πίσω τους τις δυσκολίες και παίρνουν ανάσα – Επιτέλους, απεγκλωβίζονται

Σα, 17 Οκτ 2026 17:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο φαβορί μια μέρα πριν τις εκλογές

Σα, 4 Δεκ 2021 09:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε: την προσεχή Κυριακή 5/12 οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής θα κληθούν στις κάλπες, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού.

Το μεγάλο «αμιγώς» πολιτικό ζήτημα της σεζόν φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, έχοντας περάσει από αρκετά κύματα, με εξαιρετικά στενόχωρο σημείο αναφοράς τον αδόκητο χαμό της προηγούμενης προέδρου του Κινήματος, της Φώφης Γεννηματά.

 

Όπως είναι σαφές εδώ και καιρό, αν και υπάρχουν 6 υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα, στην πραγματικότητα μιλάμε για κούρσα των τριών: Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος είναι αυτοί που έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να βρεθούν στη δεύτερη Κυριακή.

 

Αρχικά- και μετά από αρκετές δημοσκοπήσεις… αμφιβόλου «ποιότητος»- φάνηκε πως ο Λοβέρδος θα έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός (και ιδίως μετά και το πρόσφατο debate) έγινε ξεκάθαρο πως ο Λοβέρδος είναι 3ος στη μάχη και το παιχνίδι θα κριθεί μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Ππανδρέου.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του φάνηκε πως θα πάρει… αέρα τη νίκη, όμως όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες ο αρχικός ενθουσιασμός αρχίζει να ξεθωριάζει. Έτσι, τεράστιο φαβορί πια είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι δεδομένο πως θα περάσει στην 2η Κυριακή κι εκεί θα έχει τον πρώτο λόγο για να καθίσει στον προεδρικό θώκο. Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται πια και από τις νέες στοιχηματικές αποδόσεις, καθώς από εκεί που παιζόταν στο 2,00 για επόμενος πρόεδρος, πλέον έχει πέσει στο 1,90.

 

Την ίδια στιγμή η Stoiximan έχει ανεβάσει την απόδοση του Λοβέρδου από το 2,5ο στο 6,00, ενώ ο ΓΑΠ φιγουράρει στο 2,50 (από 3,50).

Μεθαύριο τα σπουδαία λοιπόν…

Διάφορα εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο μέρα πριν φαβορί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Αν δεν έμπαινε μπροστά το παιδί μου…” – Ο Γολγοθάς της 42χρονης μητέρας, από το 2022, δεν περιγράφεται
Σα, 17 Οκτ 2026 22:03
Άρης Σερβετάλης: «Λίγο πριν καταστραφώ εντελώς, εμφανίστηκε στη ζωή μου»
Σα, 17 Οκτ 2026 17:57
4 ζώδια που αφήνουν πίσω τους τις δυσκολίες και παίρνουν ανάσα – Επιτέλους, απεγκλωβίζονται
Σα, 17 Οκτ 2026 17:52
Ποιο είναι το “βαθύ λαρύγγι” στην Ελλάδα που “έδωσε” στεγνά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Σα, 17 Οκτ 2026 17:47
Χαμός! Αυτό που είπε ο Λαζόπουλος δημόσια για τον Άδωνι δεν το περίμενε κανείς!
Σα, 17 Οκτ 2026 15:47
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Αργυρό και την Γκιλφόιλ – Χείμαρρος…
Σα, 17 Οκτ 2026 15:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.