Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51

Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)

Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο φαβορί μια μέρα πριν τις εκλογές

Σα, 4 Δεκ 2021 09:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε: την προσεχή Κυριακή 5/12 οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής θα κληθούν στις κάλπες, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού.

Το μεγάλο «αμιγώς» πολιτικό ζήτημα της σεζόν φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, έχοντας περάσει από αρκετά κύματα, με εξαιρετικά στενόχωρο σημείο αναφοράς τον αδόκητο χαμό της προηγούμενης προέδρου του Κινήματος, της Φώφης Γεννηματά.

 

Όπως είναι σαφές εδώ και καιρό, αν και υπάρχουν 6 υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα, στην πραγματικότητα μιλάμε για κούρσα των τριών: Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος είναι αυτοί που έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να βρεθούν στη δεύτερη Κυριακή.

 

Αρχικά- και μετά από αρκετές δημοσκοπήσεις… αμφιβόλου «ποιότητος»- φάνηκε πως ο Λοβέρδος θα έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός (και ιδίως μετά και το πρόσφατο debate) έγινε ξεκάθαρο πως ο Λοβέρδος είναι 3ος στη μάχη και το παιχνίδι θα κριθεί μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Ππανδρέου.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του φάνηκε πως θα πάρει… αέρα τη νίκη, όμως όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες ο αρχικός ενθουσιασμός αρχίζει να ξεθωριάζει. Έτσι, τεράστιο φαβορί πια είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι δεδομένο πως θα περάσει στην 2η Κυριακή κι εκεί θα έχει τον πρώτο λόγο για να καθίσει στον προεδρικό θώκο. Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται πια και από τις νέες στοιχηματικές αποδόσεις, καθώς από εκεί που παιζόταν στο 2,00 για επόμενος πρόεδρος, πλέον έχει πέσει στο 1,90.

 

Την ίδια στιγμή η Stoiximan έχει ανεβάσει την απόδοση του Λοβέρδου από το 2,5ο στο 6,00, ενώ ο ΓΑΠ φιγουράρει στο 2,50 (από 3,50).

Μεθαύριο τα σπουδαία λοιπόν…

Διάφορα εκλογές ΚΙΝΑΛ:Το μεγάλο μέρα πριν φαβορί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.