Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αν το τρώτε αυτό, είναι γιατρός για την καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση και οχι μόνο

Πα, 20 Μαρ 2026 21:51

Βέροια: Νέα τροπή στην υπόθεση φρίκης! Τι συνέβη στην 24χρονη, όταν σχόλασε από το ΙΕΚ;

Πα, 20 Μαρ 2026 21:39

Βέροια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 24χρονη που βρέθηκε ξυλοκοπημένη στην πυλωτή – Ποιος ομολόγησε; – Τι δείχνει το βίντεο;

Πα, 20 Μαρ 2026 17:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύα Καϊλή: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση – “Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα…ξαφνικά εμφανίστηκε η αστυνομία στο πάρκινγκ”

Δε, 5 Ιούν 2023 22:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην ισπανική El Mundo , παραχώρησε η Έυα Καιλή , μεά την αποφυλάκιση της από τις φυλακές Χάρεμ , όπου παρέμενε κρατούμενη , μετά τη σύλληψη της.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , περιέγραψε τα όσα βίωσε τη μέρα της σύλληψης της και το σοκ που υπέστη ,ενώ επιμένει στην αθωότητα της.

«Ήμουν σοκαρισμένη. Δεν μπορούσαν να το καταλάβουν. Δεν μπορούσα να διαβάσω το έγγραφο. Δεν μπορούσα να δω το μωρό. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί με τον σύζυγό μου. Επομένως, όλα αυτά με τρέλαιναν», ανέφερε αρχικά η Εύα Καϊλή, αρνούμενη ότι βρέθηκαν 150.000 ευρώ μέσα στο διαμέρισμά της.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστηρίζει πως πίσω από τη σύλληψή της για το Qatargate κρύβονταν οι πρωτοβουλίες της γύρω από τα συστήματα παρακολούθησης των πολιτικών του Ευρωκοινοβουλίου.

«Δημιούργησα μία υπηρεσία που δεν υπάρχει στην Ευρώπη, η οποία σαρώνει τις συσκευές των πολιτικών και ελέγχει εάν έχουν μολυνθεί από παράνομο λογισμικό παρακολούθησης. Ήταν πολύ ενδιαφέρον, γιατί είχαμε τις αποδείξεις ότι η έρευνα αφορούσε τη δουλειά μου, το κοινοβουλευτικό πολιτικό μου έργο. Είχαμε αποδείξεις ότι όλη η Επιτροπή «Πήγασος» (PEGA) ελεγχόταν», τονίζει.

Όσον αφορά το περιστατικό της σύλληψής της και τις στιγμές μέσα στις φυλακές του Χάρεμ, η Εύα Καϊλή περιγράφει: «Προσπαθούσα να μείνω ψύχραιμη. Τις πρώτες μέρες σφράγισαν το διαμέρισμα, δεν τους ένοιαζε πού είναι το μωρό και δε μπορούσα να επικοινωνήσω με την οικογένειά μου. Λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Ξύπνησα το πρωί, είχαμε κάτι δουλειές να κάνουμε και ξαφνικά εμφανίστηκε η αστυνομία στο πάρκινγκ. Μου είπαν ότι συνέλαβαν τον σύζυγό μου και ότι πήραν το αμάξι του. Σκέφτηκα ότι είχε να κάνει με κάποιο τροχαίο ατύχημα».

Δείτε το βίντεο:



– “Δεν αποφυλάκιση αστυνομία» Διάφορα εκείνη εμφανίστηκε Εύα ημέρα…ξαφνικά θα Καϊλή μετά ξεχάσω πάρκινγκ” ποτέ πρώτη στο συνέντευξη Τηλεοπτική την
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν το τρώτε αυτό, είναι γιατρός για την καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση και οχι μόνο
Πα, 20 Μαρ 2026 21:51
Βέροια: Νέα τροπή στην υπόθεση φρίκης! Τι συνέβη στην 24χρονη, όταν σχόλασε από το ΙΕΚ;
Πα, 20 Μαρ 2026 21:39
Βέροια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 24χρονη που βρέθηκε ξυλοκοπημένη στην πυλωτή – Ποιος ομολόγησε; – Τι δείχνει το βίντεο;
Πα, 20 Μαρ 2026 17:13
«Δεν γερνάω, ανεβαίνω επίπεδο»: Το τελευταίο βίντεο του Τσακ Νόρις 10 ημέρες, πριν τον θάνατό του
Πα, 20 Μαρ 2026 17:09
Έκτακτο – Κολωνάκι – Και τι δεν βρήκαν οι Αρχές! – Συνελήφθη ιδιοκτήτης γνωστής…
Πα, 20 Μαρ 2026 17:01
Κλείνει πασίγνωστη αλυσίδα με είδη σπιτιού – Ειλημμένη απόφαση
Πα, 20 Μαρ 2026 16:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.