Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύη Βατίδου: Εκνευρίστηκε με αυτό που άκουσε από τους δημοσιογράφους – “Είπε ο Αλέξης Κούγιας δημόσια ότι δε θα αφήσει την περιουσία στα παιδιά μας;”

Τε, 7 Φεβ 2024 10:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια και όσα δήλωσε για τα σπίτια που έχει αγοράσει έγιναν η αφορμή για να ερωτηθεί η Εύη Βατίδου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για την περιουσία του γνωστού ποινικολόγου.

«Όντως ο Αλέξης Κούγιας έχει πολύ ωραία σπίτια. Δε ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σε συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είπαν στην Εύη Βατίδου ότι ο Αλέξης Κούγιας στην ίδια συνέντευξη είπε ότι δεν ξέρει αν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του, με την ίδια να μη κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Είπε ο Αλέξης Κούγιας δημόσια ότι δε ξέρει αν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά μας; Που είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Που είναι η δήλωσή του; Που το δήλωσε, σε ποιον δημοσιογράφο, σε ποιο κανάλι; Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;» είπε η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια η μια εκ των δημοσιογράφων της διάβασε την ακριβή δήλωση του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου να απαντά, «Α, είπε αυτό. Εντάξει, οκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι διαφορετικό αυτό από αυτό που είπες εσύ. Έχει μια διαφορά. Αυτό είναι δικό του θέμα. Δε γνωρίζω σε ποια περιουσία αναφέρεται. Δε γνωρίζω τι έχει κάνει μετά γάμου. Τα σπίτια που είχαμε πάρει μαζί όταν ήμασταν παντρεμένοι, σε ένα που μένουν τα παιδιά, της Μυκόνου που πάω κι εγώ, στην Αράχωβα και κάποια άλλα τα γνωρίζω. Δε ξέρω αν στην πορεία έφτιαξε κι άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».

Δείτε το βίντεο – Ο εκνευρισμός της Εύης Βατίδου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες


«Στα – “Είπε άκουσε Αλέξης από αυτό αφήσει Βατίδου δε δημόσια δημοσιογράφους Διάφορα Εκνευρίστηκε Εύη θα Κούγιας μας” με ότι….. παιδιά περιούσια που την τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.