Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ στην Κυψέλη: Η Daily Mail κατονομάζει βασικό ύποπτο για την τραγωδία με την 38χρονη – Ποιος είναι ο “Μάρκος”

Πα, 31 Ιούλ 2026 23:09

Την 1η Αυγούστου 2 ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν – Το πρώτο Σάββατο του μήνα τους ανήκει

Πα, 31 Ιούλ 2026 22:03

Οι Ισπανίδες μακιγιέζ αποκαλύπτουν το τρικ με την μπατονέτα για τις γυναίκες μετά τα 50 – Κάνει εφέ λίφτινγκ στο βλέμμα

Πα, 31 Ιούλ 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο – “Εμένα μου έλειπε η φροντίδα…”

Πε, 21 Μαρ 2024 11:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εκπομπή “Night Out” βρέθηκε προσκεκλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παραχωρώντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για πρώτη φορά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη νέα της σχέση αλλά και για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη αυτή την περίοδο. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά με το μέσα μου και αυτό αρχίζει και φαίνεται. Αισθάνομαι τυχερή, γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν και από την πρώτη στιγμή που έπεσε αυτό το τηλέφωνο είπα: ναι, θα το κάνω.

Το ότι απείχα τρία χρόνια από την τηλεόραση ήταν συνειδητή απόφαση. Ήθελα να ηρεμήσω, είχα κουραστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Έμεινα σπίτι μου με τις επιχειρήσεις μου.

Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γύριζα σπίτι, τα έπαιρνα όλα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους. Ήταν ένα αδιέξοδο που έπρεπε να διαχειριστώ.

Είμαι ο άνθρωπος που τα αναλαμβάνει όλα, οπότε έλεγα συνέχεια ότι θα τα κάνω όλα εγώ και αυτό έπρεπε λίγο να το μαζέψω. Και στην προσωπική μου ζωή ισχύει αυτό, είμαι πολύ φροντιστικός άνθρωπος, πολύ δοτικός αλλά οι σχέσεις είναι και να δίνεις και να παίρνεις. Εμένα μου έλειπε η φροντίδα. Πλέον επιλέγω να κρατάω περισσότερα πράγματα για μένα.

Στην αρχή στις δηλώσεις μου ήμουν πολύ σκληρή, ήθελα να προστατεύσω αυτό που είχα. Υπήρχαν περιπτώσεις που ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Μου χρεώνανε σχέσεις, μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες και τρίτα πρόσωπα. Πλέον έχω μαλακώσει.

Περνώντας τα χρόνια με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο) καταλάβαμε από ένα σημείο και μετά ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους. Είναι πολύ ώριμο να κάθεσαι και να συζητάς με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και να λες ένα κι ένα κάνει δυο. Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να ταλαιπωρείσαι. Σε κάποια φάση νομίζω ότι χαθήκαμε, αυτό. Στην αρχή του χωρισμού με τρόμαζε όλο αυτό πάρα πολύ (ότι θα έπρεπε να το αποκαλύψει δημόσια). Μετά κάθεσαι τα βάζεις κάτω και λες είναι η ζωή σου γιατί να πρέπει να κάθεσαι να μαραζώνεις.

Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

Δείτε το βίντεο – Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο “Night Out”


«Είναι – “Εμένα από Αυτός Βαλαβάνη. Βασάλο Διάφορα έλειπε Ευρυδίκη Κωνσταντίνο λόγος μου που τον φροντίδα…” Χώρισε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ στην Κυψέλη: Η Daily Mail κατονομάζει βασικό ύποπτο για την τραγωδία με την 38χρονη – Ποιος είναι ο “Μάρκος”
Πα, 31 Ιούλ 2026 23:09
Την 1η Αυγούστου 2 ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν – Το πρώτο Σάββατο του μήνα τους ανήκει
Πα, 31 Ιούλ 2026 22:03
Οι Ισπανίδες μακιγιέζ αποκαλύπτουν το τρικ με την μπατονέτα για τις γυναίκες μετά τα 50 – Κάνει εφέ λίφτινγκ στο βλέμμα
Πα, 31 Ιούλ 2026 21:57
Με αυτόν τον τρόπο θα φρεσκάρετε τα ρούχα σας στις διακοπές, χωρίς σίδερο – Λες και σιδερώθηκαν τώρα
Πα, 31 Ιούλ 2026 21:53
Ελλάδα: Νέες φωτιές σε εξέλιξη – Στο έλεος των πυρκαγιών η χώρα – Δίνεται μεγάλη μάχη
Πα, 31 Ιούλ 2026 20:22
Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Απειλείται ο αστικός ιστός – Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους – Διακοπή κυκλοφορίας
Πα, 31 Ιούλ 2026 17:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.