Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος – Το μετέφεραν σε κτηνιατρείο και…

Τε, 28 Ιαν 2026 10:39

Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Γιατρός αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τι του είπε τραυματίας ότι έγινε

Τε, 28 Ιαν 2026 10:35

Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας – Τι συνέβη, μέσα σε δευτερόλεπτα; – Τα πρώτα λόγια του Μάριου, που επέζησε

Τε, 28 Ιαν 2026 09:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φαίη Σκορδά: Ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τη Μάρτζυ Λαζάρου – “Eίναι ακραίο να το λες αυτό…”

Τε, 24 Απρ 2024 17:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένταση επικράτησε στο “αέρα” του “Fay’s Time” μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της συνεργάτιδας της, Μάρτζυ Λαζάρου, με αφορμή τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το Love Island και το TV Queen έχουν κάποια σχέση ως projects. Δεν μπορώ να ακούω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει ότι «δεν μπαίνω εκεί μέσα να κάνω μία εκπομπή που θα ξεκατινιάζονται, ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου». Το 2006 που έκανε το «Από Καρδιάς» και κόπηκε από το ΕΣΡ είχε καλύτερο περιεχόμενο από το Love Island;».

Με τη Φαίη Σκορδά να λέει: «Υπάρχουν κάποια concepts παγκοσμίως που δεν τα αναφέρεις υποτιμητικά αλλά καλώς ή κακώς κάνουν επιτυχία παγκοσμίως. Είναι μία κατηγορία προγραμμάτων, θέλεις ή δεν θέλεις, που έχουν ένα τέτοιο περιεχόμενο, που στηρίζονται στις σχέσεις των ανθρώπων και στην ίντριγκα».

Και πρόσθεσε η Φαίη: «Θεωρώ πάρα πολύ άτοπο και άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος. Έχω κάνει πτυχιακή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πανεπιστήμιο στην Ιταλία για το concept του reality που έφερε στην Ελλάδα, κάτι που ήταν πρωτοπόρο».
Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκμαιεύει την αλήθεια από τον άλλο. Επίσης, ένας άνθρωπος εξελίσσεται. Ήταν άλλες εποχές τότε», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Και τότε η συνεργάτιδά της είπε: «Η ατάκα «ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου» σου φαίνεται σωστή; Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είναι η άποψή μου και θεωρώ ότι είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο – Ένταση μεταξύ Φαίης Σκορδά και Μάρτζυ Λαζάρου στον “αέρα”


– “Είναι ακραίο ανάμεσα αυτό…” Διάφορα Ένταση και Λαζάρου: λες Μάρτζυ να παρουσιάστρια Σκορδά στην τι το Φαίη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος – Το μετέφεραν σε κτηνιατρείο και…
Τε, 28 Ιαν 2026 10:39
Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Γιατρός αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τι του είπε τραυματίας ότι έγινε
Τε, 28 Ιαν 2026 10:35
Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας – Τι συνέβη, μέσα σε δευτερόλεπτα; – Τα πρώτα λόγια του Μάριου, που επέζησε
Τε, 28 Ιαν 2026 09:08
Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…
Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22
Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.