Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη Πέμπτη: Ποια ζώδια θα τσακωθούν με την οικογένεια, θα ακούσουν μία είδηση και θα κλείσουν εκκρεμότητες

Τε, 8 Απρ 2026 22:43

Χωρίς χημικά & τοξικές ουσίες! Έτσι θα βάψετε πασχαλινά αυγά, όπως στα παλιά τα χρόνια – Το κόλπο για βαθύ κόκκινο χρώμα Ο παραδοσιακός τρόπος

Τε, 8 Απρ 2026 22:39

Πρόωρη σύνταξη έως 10 χρόνια νωρίτερα με «άγνωστη» ρύθμιση

Τε, 8 Απρ 2026 22:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φαίη Σκορδά: Ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τη Μάρτζυ Λαζάρου – “Eίναι ακραίο να το λες αυτό…”

Τε, 24 Απρ 2024 17:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένταση επικράτησε στο “αέρα” του “Fay’s Time” μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της συνεργάτιδας της, Μάρτζυ Λαζάρου, με αφορμή τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το Love Island και το TV Queen έχουν κάποια σχέση ως projects. Δεν μπορώ να ακούω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει ότι «δεν μπαίνω εκεί μέσα να κάνω μία εκπομπή που θα ξεκατινιάζονται, ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου». Το 2006 που έκανε το «Από Καρδιάς» και κόπηκε από το ΕΣΡ είχε καλύτερο περιεχόμενο από το Love Island;».

Με τη Φαίη Σκορδά να λέει: «Υπάρχουν κάποια concepts παγκοσμίως που δεν τα αναφέρεις υποτιμητικά αλλά καλώς ή κακώς κάνουν επιτυχία παγκοσμίως. Είναι μία κατηγορία προγραμμάτων, θέλεις ή δεν θέλεις, που έχουν ένα τέτοιο περιεχόμενο, που στηρίζονται στις σχέσεις των ανθρώπων και στην ίντριγκα».

Και πρόσθεσε η Φαίη: «Θεωρώ πάρα πολύ άτοπο και άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος. Έχω κάνει πτυχιακή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πανεπιστήμιο στην Ιταλία για το concept του reality που έφερε στην Ελλάδα, κάτι που ήταν πρωτοπόρο».
Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκμαιεύει την αλήθεια από τον άλλο. Επίσης, ένας άνθρωπος εξελίσσεται. Ήταν άλλες εποχές τότε», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Και τότε η συνεργάτιδά της είπε: «Η ατάκα «ακόμα κι αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου» σου φαίνεται σωστή; Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είναι η άποψή μου και θεωρώ ότι είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο – Ένταση μεταξύ Φαίης Σκορδά και Μάρτζυ Λαζάρου στον “αέρα”


– “Είναι ακραίο ανάμεσα αυτό…” Διάφορα Ένταση και Λαζάρου: λες Μάρτζυ να παρουσιάστρια Σκορδά στην τι το Φαίη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη Πέμπτη: Ποια ζώδια θα τσακωθούν με την οικογένεια, θα ακούσουν μία είδηση και θα κλείσουν εκκρεμότητες
Τε, 8 Απρ 2026 22:43
Χωρίς χημικά & τοξικές ουσίες! Έτσι θα βάψετε πασχαλινά αυγά, όπως στα παλιά τα χρόνια – Το κόλπο για βαθύ κόκκινο χρώμα Ο παραδοσιακός τρόπος
Τε, 8 Απρ 2026 22:39
Πρόωρη σύνταξη έως 10 χρόνια νωρίτερα με «άγνωστη» ρύθμιση
Τε, 8 Απρ 2026 22:31
Νωρίτερα οι αιτήσεις για το Market Pass – Ποια η διαφορά του από τα άλλα market pass
Τε, 8 Απρ 2026 22:28
Αυτό το χτένισμα του Πάσχα, μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, γίνεται σε λίγα λεπτά και δείχνει τέλειο! Τις κολακεύει όλες!
Τε, 8 Απρ 2026 20:13
Τι τρώμε την Μεγάλη Πέμπτη – Τι αποτελεί εξαίρεση και μπορούμε να το καταναλώσουμε
Τε, 8 Απρ 2026 19:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.