Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποια 4 ζώδια θα εκτοξευτούν οικονομικά μέχρι τον Ιούνιο του 2026

Πε, 26 Μαρ 2026 19:07

Αμπελόκηποι: Σοκ! Γιος γνωστής δημοσιογράφου ο 35χρονος που επιτέθηκε με…

Πε, 26 Μαρ 2026 16:01

Χαλκιδική: Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε ξενοδοχείο! – Ανήκουν σε…

Πε, 26 Μαρ 2026 14:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Λέφας:Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του Φιλιππίδη να πω ψέματα.

Σα, 13 Νοέ 2021 13:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες Φιλιππίδη»

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το ΜeToo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο.

 

Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.»

 

«Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι»

https://youtu.be/AjIWfFyu37s

«Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

Γιώργος γυναίκα Διάφορα Λέφας:Με πήρε τηλέφωνο Φιλιππίδη ψέματα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια 4 ζώδια θα εκτοξευτούν οικονομικά μέχρι τον Ιούνιο του 2026
Πε, 26 Μαρ 2026 19:07
Αμπελόκηποι: Σοκ! Γιος γνωστής δημοσιογράφου ο 35χρονος που επιτέθηκε με…
Πε, 26 Μαρ 2026 16:01
Χαλκιδική: Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε ξενοδοχείο! – Ανήκουν σε…
Πε, 26 Μαρ 2026 14:46
Σάλος! Χωρισμός για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! “Θα στεναχωρηθούμε πολύ…”
Πε, 26 Μαρ 2026 14:33
6 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να μεταμορφώνεται τις επόμενες ημέρες – Το Σύμπαν τους “ανοίγει” παράθυρο
Πε, 26 Μαρ 2026 14:12
Ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά και ήταν ίδιος! Τραγούδησε το “Φαινόμενο” και ξεσήκωσε το κοινό! (Βίντεο)
Πε, 26 Μαρ 2026 12:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.