Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Οι πιο προσγειωμένοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί 4 συγκεκριμένους μήνες – «Δεν χάνουν ποτέ την ισορροπία τους»

Σα, 13 Ιούν 2026 08:51

Ελλάδα: Σεισμός στην αγορά! Έρχονται λουκέτα σε 10 πασίγνωστα καταστήματα

Πα, 12 Ιούν 2026 22:20

Σε αυτά τα 4 ζώδια η επιτυχία θα “χτυπήσει” την πόρτα, μέχρι το τέλος Ιουνίου – Θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα!

Πα, 12 Ιούν 2026 21:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: Κάνει πίσω για χάρη του γαμπρού του, Δημήτρη Μακρυνιώτη; – Η σπάνια ασθένεια που τον ταλαιπωρεί

Σα, 25 Μάι 2024 11:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε βαθιά κρίση βρίσκονται οι σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με την οικογένειά του και τη διαχείριση των οικονομικών του. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, κινήθηκε νομικά κατά της αδερφής του, Βάσως Μαζωνάκη, που μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη μάνατζερ.

Ενώ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι θα περίμεναν τα δυο αδέλφια να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες, όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θέλει να ρίξει τους τόνους αποφεύγοντας να δοθεί μεγαλύτερη έκταση στο θέμα και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γαμπρός του, Δημήτρης Μακρυνιώτης, αφού δε θέλει να πιέσει περισσότερο συναισθηματικά την αδελφή του.

Πάντως η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς συνέπεσε με τη νοσηλεία της Βάσως Μαζωνάκη έπειτα από επέμβαση.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι η ασθένεια Gravis για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά.

«Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου» είχε πει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Δείτε το βίντεο – Αυτό είναι το σπίτι “αγκάθι” μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του


– ασθένεια γαμπρού για Γιώργος Δημήτρη Διάφορα κάνει Μαζωνάκης: Μακρυνιώτη; πίσω που Σπάνια, ταλαιπωρεί τον του χάρη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι πιο προσγειωμένοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί 4 συγκεκριμένους μήνες – «Δεν χάνουν ποτέ την ισορροπία τους»
Σα, 13 Ιούν 2026 08:51
Ελλάδα: Σεισμός στην αγορά! Έρχονται λουκέτα σε 10 πασίγνωστα καταστήματα
Πα, 12 Ιούν 2026 22:20
Σε αυτά τα 4 ζώδια η επιτυχία θα “χτυπήσει” την πόρτα, μέχρι το τέλος Ιουνίου – Θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα!
Πα, 12 Ιούν 2026 21:55
Έκτακτο – Ελλάδα: Απειλή σε “Blue Star” πλοίο με 1050 επιβαίνοντες – Οι πρώτες πληροφορίες
Πα, 12 Ιούν 2026 21:47
Ελλάδα: Φρίκη και αηδία! Μητροπολίτης έδειχνε τα γ@@@@@ στα…
Πα, 12 Ιούν 2026 19:34
Αυτά τα 3 ζώδια από τις 29 Ιουνίου θα δοκιμαστούν από το Σύμπαν – Παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και ανατροπές
Πα, 12 Ιούν 2026 17:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.