Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το ζώδιο σας τα “φοράει” σίγουρα, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Σα, 21 Φεβ 2026 13:09

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”

Σα, 21 Φεβ 2026 11:33

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: Κάνει πίσω για χάρη του γαμπρού του, Δημήτρη Μακρυνιώτη; – Η σπάνια ασθένεια που τον ταλαιπωρεί

Σα, 25 Μάι 2024 11:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε βαθιά κρίση βρίσκονται οι σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με την οικογένειά του και τη διαχείριση των οικονομικών του. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, κινήθηκε νομικά κατά της αδερφής του, Βάσως Μαζωνάκη, που μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη μάνατζερ.

Ενώ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι θα περίμεναν τα δυο αδέλφια να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες, όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θέλει να ρίξει τους τόνους αποφεύγοντας να δοθεί μεγαλύτερη έκταση στο θέμα και για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γαμπρός του, Δημήτρης Μακρυνιώτης, αφού δε θέλει να πιέσει περισσότερο συναισθηματικά την αδελφή του.

Πάντως η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς συνέπεσε με τη νοσηλεία της Βάσως Μαζωνάκη έπειτα από επέμβαση.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι η ασθένεια Gravis για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά.

«Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου» είχε πει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Δείτε το βίντεο – Αυτό είναι το σπίτι “αγκάθι” μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του


– ασθένεια γαμπρού για Γιώργος Δημήτρη Διάφορα κάνει Μαζωνάκης: Μακρυνιώτη; πίσω που Σπάνια, ταλαιπωρεί τον του χάρη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το ζώδιο σας τα “φοράει” σίγουρα, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Σα, 21 Φεβ 2026 13:09
Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”
Σα, 21 Φεβ 2026 11:33
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.